Mam neostrade 512 dzieloną przez router i mam z tym problem niemały:P czasem internet działa a raz na routerze miga dioda ADSL i wtedy nie działa. Kiedy zakładano mi ten router koleś odinstalował neostrade z komputera - nie wiem dla czego. Czy to może być powodem tych problemów? Dziękuję za wszystkie posty xD
Bo jest zbędna… Jak masz router.
A co do tematu migająca dioda ADSL oznacza brak sygnału ze strony TP. Sprawdź wszystkie kable, wtyczki.
Kable , wtyczki sprawdzane w nieskończoność i to samo… Ale jest pewna zależność zauważyłem ze często kiedy nie ma internetu i wyłączę komputer to internet szybko sie podłącza kiedy włączam komputer znowu go nie ma… nie wiem już co mam robić;/ Chyba zmienię na multimedie… A Wy jaki macie internet i czy macie z nim podobny kłopot jeśli można spytać? Mieszkam w miejscowości miedzy Warszawą a Białymstokiem wiec proszę o odp na to pytanie osoby mieszkające w tych rejonach:P Oczywiście mogą i inni:P Dzięki za odp :] Aha i jeszcze jedno pytanie : Jak mogę wyłączyć powiadomienie na starcie komputera przypominające o tym ze odnaleziono nowy sprzęt Speed Touch (internet)?? Dzięki za odpowiedzi ponownie:P
Proszę o zmianę tytułu na bardziej konkretny.
Użyj opcji
Pomocne może być zapoznanie się z TYMI informacjami.
Ponadto na forum obowiązuje używanie polskiej pisowni (włączając w to
znaki typu ą, ś, ć, ł, ó itd). Zastosuj się proszę do tej zasady i
popraw błędy. W przeciwnym wypadku temat może zostać usunięty.