Neostrada bez abonamentu telefonicznego

]Wydaje mi się iż jest to informacja godna zamieszczenia na tym wortalu. Według sprawdzonych dziś informacji Telekomunikacja Polska według najnowszych regulacji prawnych nie może zobowiązywać klienta w przypadku podpisywania umowy na dostarczanie Neostrady do jednoczesnego podpisywania umowy na telefoniczy dostęp sieciowy a co za tym idzie obowiązkowy abonament telefoniczny.

Najnowsze regulacje wchodzą w życie w ciągu miesiaca od dziś.

Koniec z podwójnym obowiązkowym abonamentem !

A to przypadkiem taka opcja nie jest dostępna od pewnego czasu? Chyba mi ktoś mówił, że ma tylko Neo bez abonamentu

jeżeli chciałeś mieć Neo - musiałeś podpisać kwit na telefon…i to nie można było na ten najtańszy tzw. socjalny abonament, tylko droższy…

można było jedynie zawiesić usługę telefonu , ale chyba na miesiąc tylko- przy płaconym abonamencie…

Informacje pochodzą z wiarygodnych żródeł przy stacji telewizyjnej TVN 24 :smiley:

guliwer a skąd masz tę informację ??

Złączono Posta : 4 Lipiec 2006, 14:10:21

Faktycznie, bardzo wiarygodne źródło…

W portalach cicho na ten temat… juz nawet nie patrze na oficjalna strone “telekompromitacji”, bo oni pewnie jako ostatni podaliby taką informacje…

:wink:

No a ciekawe co z kablówkami? Mam neta z osiedlowej kablówki i muszę płacić abonament i za neta i za TV :?

Witam , to chyba sprawdzone http://gielda.onet.pl/0,1350655,wiadomosci.html

Pozdrawiam

Jeśli to się okaże prawdą to żegnaj rachunku za telefon.

Założe na dom telefon komórkowy któy wypadnie dużo taniej i podniosę sobie prędkość neo i w zasadzie troszkę grosza zostanie w kieszeni. :smiley: