Neostrada+Geforce4MX440+WinXp+problem


(Jacek) #1

Witam.Mam problem z podłączeniem neostrady -wersja128-użytkowo384-modem Alcatel/ThomsonST330 doXP-ka z Sp-2....Mam zainstalowaną neostradę na Winie ME i działa O.K. Na drugim dysku mam zainstalowanego XP-ka ,który działa stabilnie,ale tylko poza netem....Z packiem SP-1 dawał się zainstalować ,ale co chwila migał ekran i odpuściłem sobie ,zwłaszcza,że do internetu Win Me był bezpieczniejszy.Teraz po tych wszystkich perturbacjach i udoskonaleniach XPz SP-2 wydaje mi się interesującym na tyle ,żeby pozbyć się całkowicie WinaMe ,Ale mam wlasnie problem z zainstalowaniem modemu....Mam dylemat czy to jest ten słynny konflikt sprzętowy z GeForce'a z Win XP czy też mam szukać rozwiązania w wymianie modemu?grafa-Gef4MX440,.....sprawdzałem tez 2000 prof ,ten sam problem co z XP z SP-1,czyli miga co jakiś czas obraz . O wirusach nie ma mowy.,...Pozdro


(Siekiera666) #2

po co ci milenium i xp?


(Jacek) #3

No właśnie jest mi niepotrzebny i dlatego chciałbym przejść całkowicie na Wina XP.A używałem Wina Me ponieważ ,jak napisałem miałem problem z działaniem neostrady na Winie XP z SP-1 i odpuściłem sobie temat.Dla mnie internet ma drugorzędne znaczenie ,a XP-ka używam na drugim dysku z programami graficznymi i to jest dla mnie z powodów zawodowych sprawa numer jeden.Poza tym przez ostatnie pół roku toczyła się cała fala dyskusji .Jak ten XP-ek z SP-2 będzie działał? Odpuścilem sobie aż do teraz , temat został przeorany na forum, i ja teraz też chcialbym ustawić sobie klocki tak ,że pracuję na dysku na którym jedncześnie np. sprawdzam pocztę.Tak więc opcja Win Me +Win XP to tylko opcja przejściowa....pozdro

Post 2

No dobra.Sam sobie odpowiem .Trzeba się pozbyć aplikacji Wanadoo.Zdarza się ,że zarówno XP z SP-1 jak i XP z SP-2 ma z tym problem........pozdro


Opcja :arrow: Zmień

Golden Finger