I tak netia lepsza, bo można mieć ten najtańszy abonament na telefon i ogólnie jest taniej.
Ja mimo wszystko wolałbym, żeby transfer podnieśli, bo limitu jakoś nigdy nie udało mi się przekroczyć, więc mi to niepotrzebne. Szybszy internet jednak by się przydał.
No i co Ci po szybszym internecie jak będziesz mial taki sam limit ?
Choćby po to, żeby mu się strony szybciej otwierały.
Ja uwierże dopiero, gdy zobaczę. Bez tego nie uwierzę.
Fajnie by było jakby jeszcze upload podnieśli, ale i tak jestem bardzo zadowolony
Zważając dodatkowo na to że Netii jeszcze nie ma w moim mieście.
Ja mam jeszcze 32 KB/s LOL
Phi?
Dokładnie po to, o czym mówił Kicior - żeby się wszystko szybciej ściągało. Miesiąc temu ściągałem Linuksa KateOS. Ściągnięcie jednej płyty wymagało około trzech godzin. Masakra.
ta, a za parę dni, będzie widniał news, że działania znoszenia transferów zostały zawieszone :lol:
oby oczywiście nie, ale wszystko może się zdarzyć.
A tutaj 14 lutego pisze że odwołują zniesione limity. CHyba bym ich zatłukł :evil:
to ja mam takie głupie pytanie: skoro jest na oficjalniej stronie oficjalne info to naprawdę nie ma limitu?
mogę sciągnąć ponad 7gB na mojej neo i nic mi nie ograniczą?
tak serio-serio?
i to na każdej opcji, i w każdej promocji?
czy jest tu jakiś haczyk jednak?
Tak wtedy bedziesz sciągał ile będziesz chciał
TP tak robi bo boi się, że straci klientów, jednak my nic nie tracimy na tym;)
Dobra, chłopaki ale w moim panelu nic się nie zmieniło. Dalej naliczają mi pobrane dane:
Złączono Posty : 01.02.2007 (Czw) 19:27
A mi nie naliczają Zdążyłem ściągnąć już ze 2 GB ,a w panelu wciąż mam 0.00
pewnie to prawda , ale kosztem innych , mi 512 tak wolno chodzi , że złożyłem już reklamacje!
@edit
sorka , pewnie to nie prawda chciałem napisać.
To tylko opóźnienie w naliczaniu ściągniętych danych
To nie jest tak, że za jednym zamachem, jak przy pomocy zaczarowanej rozdzki, zlikwidują limity. Jak na taką skalę to potrwa.
Może być tak że bedzie liczył ale nie będzie obcinał po przekroczeniu limitu
Jak dla mnie to te 25G wystarczyło by w zupełności.
Mogli by ceny zrównać{obniżyć)
wcześniej miałem 7g i tez było ok sie ściągało tylko co potrzebne.
PS: z Neostrada mogli by dać tego LiveBox- za darmo a nie jeszcze 10zł
No i te śmieszne 36 zł bez tel.
PS2:Jak będę miał tel i neta w Neti to w tedy kto będzie płacił te teoretyczne zł za utrzymanie lini ???
netia płaci tpsa za utrzymanie kabli jesli masz neta z neti a fona z tp
a jeśli to i to z neti to raczej(NIE jestem pewien) tez netia bedzie oplacać utrzymanie kabli