Zeby nie było jak z Tele2 ze im i jeszcze tp abonament za cos tam
Nic i nikt nie daje ot tak za darmo
Zeby nie było jak z Tele2 ze im i jeszcze tp abonament za cos tam
Nic i nikt nie daje ot tak za darmo
Trzeba miec abonament w tp, inaczej nie ma mozliwosci podpiecia Netii…
tak poza tym, co troche mnie irytuje:
Nie wypowiadajcie sie tak, różni są ludzie. Jeden ściąga mało, drugi non-stop.
Faktycznie, moga naliczac limit z tym ze wylaczyli blokady. Czyli - ktos zostal zwolniony z pracy
Zobaczymy jak to wyjdzie, ja mam neo1024 i mi jeszcze zostało 32…
Kolejny dzień przyniósł więcej ściągniętych niestety mb :
Niestety i u mnie też jest to samo dziś mamy 2 dzień lutego , a ja mam nadal prędkość 32kb/s . :lol:
Zobaczymy jak to będzie - na razie próbuję częściej słuchać radia internetowego - zobaczymy, co się bedzie działo pod koniec miesiąca
Mi już dziś podnieśli, trzeba było to zgłośić na BL.
Wysłałem im maila, odnośnie tego faktu iż limit mi dalej leci, zobaczymy co odpiszą.
Złączono Posty : 02.02.2007 (Pią) 12:02
Panowie ale co oni Wam mieli podniesc, przeciez 256 kb/s to (32 kB/s).
Z tego co wiem to oni podnoszą ze 128 na 256 :shock:
Chyba się nie zrozumieliśmy ,chodzi oto że ja mam neo512 i przekroczyłem limit w zeszłym miesiącu po czym jak wiadomo transfer spada do 32kb/s.a jako że nowy miesiąc jest to powinienem mieć już 512 kb/s (a o tym że limity znieśli nie wspomne)
Aaa, zwracam honor kolego.
Ps. Nie odpisali poki co z neostrady.
Informacje zostały oficjalnie potwierdzone, limity zostają zniesione ze skutkiem natychmiastowym
źródło: dobreprogramy.pl
Czyli z tego wynika, że już powinniśmy mieć neostrade bez limitu.
Może ta funkcja w panelu która nalicza ilość sciągnietych danych już zostanie, ale kiedy przekroczymy limit to nie będzie zwalniał internet :?
Najlepiej jak by ktoś zadzownił na infolinie i się spytał.
Chłopaki, dzwoniłem pod 0800102102 i mi powiedziano oficjalnie:
“Nie ma limitu”
To że tam się wyświetla to tylko kwestia działania na starych zasadach skryptu, natomiast LIMITÓW NIE MA! Serwer odpowiadający za rozłączanie po limicie jest już wyłączony.
Uff ,przywrocili mi wreście normalną prędkość.Wrociłem do życia
Chyba założę sobie neo
Ja przenosze się do Energis oferta Multimo
http://www.multimo.pl/informacje.html
1 Mb/s umowa na rok (na dłużej nie bo za rok ceny znowu spadną), 64 zł, pierwszy miesiąc za 1zł. Brak limitów.
Skoro to prawda to teraz będe jechał na całego, wreszcie duży PLUS dla neo
Pfff za takie wysokie ceny, które płacimy za internet dawno nie powinno być żadnych limitów
TP jest pod ścianą traci klientów, musieli zrobić taki “krok” żeby zatrzymać użytkowników neo.
EDIT
Informacja pojawiła się na oficjalnej stronie TP Także już na 1000% nie mamy limitów.
Tak czy siak… za jakieś 2 tygodnie powitam Netie Taniej, szybciej…
Bez ukrytych gwiazdek
No i jak to jest? Naliczają jeszcze te limity? W panelu ciągle jest napisane jaki jest limit podstawowy.
Na pewno nie i za pewne nie długo tez obniży ceny bo praktycznie wszędzie już można miec innego operatora niż TP i to za około 10zł taniej niż Neostrada