Witam, mam malutki problemik. Otuż za niedługo zmieniam dostawcę internetu. Telefon stacjonarny mam połączony na Tele 2. Moglibyście się wypowiedzieć co się bardziej opłaca kupić TELE2 czy NEO ? Czy jest stabilny tzn. nie zrywa połączeń? Czy jest szybki… itp. chciałbym usłyszeć wypowiedź użytkowników właśnie wyżej wymienionej neostrady i tele2… Pzdr :lol:
mam neostrade od 2 lat w predkosci 1mb/s i ani razu jeszcze mi polaczenia nie zerwala.jesli sciagasz duzo plikow na dysk np z rapidshare to zdecydowanie neo bo za kazdym razem jak sie polaczysz masz nowe ip i nie trzeba premium acc kupywac zeby sciagac plik na nowo :mrgreen: NEo jest jak najbardziej stabilna.jak bedziesz bral neo to min 1mb :mrgreen: a jesli chodzi o tele2 to nie wiem… aha jeszcze jedno,jesli chcesz miec neostrade to przeeciez musisz miec stacjonarke w tp co bedzie musialo sie wiazac ze zmiana operatora
teraz tele2 wie ktoś o tym coś 8) ?
Witam.Mogę się jedynie wypowiedzieć na temat NEO.Otóż jestem posiadaczem Neo 512 i jak narazie nie narzekam,zdarzyło się dwa razy w ciągu roku iż zerwało połączenie,ale to było po ich stronie w ostatnim miesiącu też dwa razy ale zwis był bardzo krótki,ogólnie jest oki,tylko rada moja jest taka aby nie korzystać z aplikacji dostępowej Neo bo będzie kicha,lepiej skonfigurować połączenie ręcznie i jest oki.Opis na forum
Poczytaj ten temat a będziesz zadowolony
viewtopic.php?f=7&t=91864&p=654270&hilit=neostrada+tp#p654270