Neostrada vs. Tele2 - która opcja lepsza?

Witam, mam malutki problemik. Otuż za niedługo zmieniam dostawcę internetu. Telefon stacjonarny mam połączony na Tele 2. Moglibyście się wypowiedzieć co się bardziej opłaca kupić TELE2 czy NEO ? Czy jest stabilny tzn. nie zrywa połączeń? Czy jest szybki… itp. chciałbym usłyszeć wypowiedź użytkowników właśnie wyżej wymienionej neostrady i tele2… Pzdr :lol:

mam neostrade od 2 lat w predkosci 1mb/s i ani razu jeszcze mi polaczenia nie zerwala.jesli sciagasz duzo plikow na dysk np z rapidshare to zdecydowanie neo bo za kazdym razem jak sie polaczysz masz nowe ip i nie trzeba premium acc kupywac zeby sciagac plik na nowo :mrgreen: NEo jest jak najbardziej stabilna.jak bedziesz bral neo to min 1mb :mrgreen: a jesli chodzi o tele2 to nie wiem… aha jeszcze jedno,jesli chcesz miec neostrade to przeeciez musisz miec stacjonarke w tp co bedzie musialo sie wiazac ze zmiana operatora :expressionless:

teraz tele2 wie ktoś o tym coś 8) ?

Witam.Mogę się jedynie wypowiedzieć na temat NEO.Otóż jestem posiadaczem Neo 512 i jak narazie nie narzekam,zdarzyło się dwa razy w ciągu roku iż zerwało połączenie,ale to było po ich stronie w ostatnim miesiącu też dwa razy ale zwis był bardzo krótki,ogólnie jest oki,tylko rada moja jest taka aby nie korzystać z aplikacji dostępowej Neo bo będzie kicha,lepiej skonfigurować połączenie ręcznie i jest oki.Opis na forum

Poczytaj ten temat a będziesz zadowolony

viewtopic.php?f=7&t=91864&p=654270&hilit=neostrada+tp#p654270