może i fajna te telewizja, ale nie podoba mi się to, że jak dostałem talerz to muszę podłączyć liveboxa z dekoderem, kabel muszę mieć jakieś 7m co nie jest zbyt wygodne…
No tak to jest chyba zrobione, że livebox musisz mieć podłączony zawsze, i przy tej wersji TV z talerzem i przy tej bez…ale tak w ogóle to sam talerz to chyba za jakąś symboliczną kwotę dają, nie mylę się?
wczoraj zamówiłem to samo. dostanie dekoder talerz i livebox 1.2
Tak zastanawiam się która wersja tej telewizji lepsza, czy ta przez kabel telefoniczny czy ta przez satelitę, w sumie po kablu jest opcja VoD, a poza tym jak się zamawia przez stronkę to dają gratisowo HBO, chociaż pewnie talerz tez ma swoje zalety…
ja też mam tą cała neostrade z TV i sygnał odbieram przez talerz i jest cacy a skoro jest cacy to po co kombinować z jakimś odbiorem przez kabel?? ja wole tradycyjny i pewniejszy sposób a no i nie wiem czy przy opcji kablowej masz możliwość wykupienia pakietów /kanałów z C+ bo ja przy talerzu mam
i nawet z tego skorzystałem
http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/telewizja/
Z tego co tam piszą, to jakieś pakiety przy odbiorze przez kabel na pewno są, nie wiem tylko czy te, o które Ci chodzi…
no z tego co widze to sa tylko ich wlasne pakiety a C+ nie ma i to jest duży minus bo C+ ma dużo korzystniejsze i tańsze pakiety
tiaaaaa… aż jeden pakiet z aż 4 kanałami :o
Ale w sumie najważniejsze kanały chyba w tym pakiecie są (canal+, c+ filmowy, i dwa sportowe).
A ta Neostrada z telewizją to w ogóle się opłaca?
Te same kanały (TVP1, TVP2, TVN, TVN7 i wszystkie FTA z HotBirda) są chyba w TNK za darmo.
zależy komu mi się akurat opłacało
No co do oferty kanałów to wiadomo, rzecz gustu, ale cenowo wydaje mi się, że się opłaca (jak płacisz za nią 5 zł z groszem).
Tyle, że u konkurencji tą samą ofertę można mieć za darmo.
oooooo RLY ??? :o
W TNK wszystkie te kanały (pakiet podstawowy platformy TPSA):
są za darmo (nie ma TV Trwam i TVP Info, ale można je odebrać FTA z Astry, trzeba tylko kupić zez, drugi konwenter i przełącznk DiSEqC).
Chyba, że mówimy o pakietach dodatkowych, które rzeczywiście mogą się opłacać.
Mam ta neostrada z tv już. Wszystko podłączone przewodowo i chodzi ładnie. Tv jakość elegancka jak dla mnie. No tylko można narzekać że nie ma tego polsatu, tv4.
A OS info masz? Jak w ogóle ten kanał, daję radę?
A to ten kanał już wystartował?
No już jakiś czas temu, może wejdzie niedługo do kablówek, ale na razie jest chyba tylko w tej telewizji od tepsy…