Neostrada


(Sp9bsr) #1

witam mam problem z neostradą

instalacja przebiegła pomyślnie do czasu ponownego restartu kompa - po restarcie system "wisi" /milenium/

prosze o porade co robić :d


:smiley:

Asterisk


(pysiu) #2

Wyłączyć CAPS LOCKA jak piszesz :twisted: :twisted:


(Sp9bsr) #3

neostrada jest aktywna sprawdzałem innym modemem tylko coś z systemem nie tak bo system staje


(system) #4

To chyba nie chodzi o problem z połączeniem... :?


(Heniu4) #5

szczegulnie jak ktoś na wsi mieszka !!


(Sp9bsr) #6

chodzi o system "Milenium"


(system) #7

Co to ma wspólnego z tematem?


(Siembiges) #8

Modem Thomson Speed Touch 330 ma konflikt z Millenium i przeważnie wtedy nie działa neostrada.Pod Millenium modem Sagem,lub zmiana Windowsa.


(Asterisk) #9

Co ma wspólnego z tematem

Daruj sobie takie uwagi - to nie dział NA Luzie

Nie od dzisiaj TPSA ma problemy z jakością linii telefonicznych

na terenach wiejskich - więc jednak ma :stuck_out_tongue:


(system) #10

Ale od tego się chyba system nie zawiesza...

Dlatego nadal nie rozumiem co to ma wspólnego z tematem? :?


(adpawl) #11
  • Zgadzam się... może to być kwestia niekompatybilności.

  • Może to być wina aplikacji nieostrady (nie zaleca się jej instalować!) - http://neostrada.info/instalacja.php

  • Możliwe jest także, że komputer jest zainfekowany jakimś swiństwem...


(Siembiges) #12

Tedi przy złożeniu wniosku na neostradę powinieneś zostać poinformowany że na millenium modem thomsona nie działa .Jeżeli składałeś zamówienie w telepunkcie to pracownik powinien Ci o tym powiedzieć.Nawet na umowie na ostatniej stronie masz wpisany pewnie modem Sagem i dopiero przy wydrukowaniu umowy jest przekreślony i wpisany ręcznie thomson gdyż system w TP nawet nie przyjmie wniosku na neostradę z modemem Thomson przy systemie operacyjnym Millenium.