Witam,
08.08.2005 zmieniłem opcje Neostrady z 512 na 128,ale nadal mam 512.Zgłaszać to do TP czy siedzieć cicho.Jak nie zgłoszę czy będę płacić za 512 czy za 128. Doradzcie.
Pozdrawiam!
Witam,
08.08.2005 zmieniłem opcje Neostrady z 512 na 128,ale nadal mam 512.Zgłaszać to do TP czy siedzieć cicho.Jak nie zgłoszę czy będę płacić za 512 czy za 128. Doradzcie.
Pozdrawiam!
zmienią ci 1,09 na 128
A jak Ci nie zmienią i bedziesz płacił za 128 to siedź cicho. Co ci zależy??
Jeśli masz aneks że zmieniłeś opcje neostrady to siedź cicho - nie karzą Ci płacić za 512. Opcje są zmieniane zazwyczaj
czasem jak się nudzą to robią to od razu. Zaczekaj do września.
nie mogą zrobić tego od razu ponieważ obowiązuje okres rozliczeniowy, zazwyczaj od 1 do ostatniego dnia miesiąca, i wraz z 1 będziesz miał opcje 128, ja tak samo miałem jak z opcji 128 podpisywałem aneks na 6mb/s , tylko że ja podpisałem 1 bo od tego dnia była promocja i tego dnia mi zwiekszyli prędkośc ponieważ 1 to 1,
Miałem farta, bo tak dopiero bym się cieszył neo 6 mb/s dopiero od wrzesnia
andrzej1982 jak ja podpisywałem aneks ze 320 na 512 to po chyba pół godzinie została zwiększona mi prędkość a koledze w okresie rozliczeniowym zmniejszyli i to prawie natychmiast (było to w okolicach 22 października)
:o :o
to podziwiam
jeszcze sie nie spotkałem z takim czymś
maja bałagan albo się nudzą i dlatego
hehe - mój kumpel już dawno zrezygnował z neo 640 a niedawno mu jeszcze chodziła. Ale najważniejsze był dzień zgłoszenia i za te miesiące kiedy jeszcze miał neo nie bedzie płacił 8)
Dziękuje Wszystkim za wypowiedzi.
Pozdrawiam