Nero 8 Trial problem z instalacją

Witam otóż mam taki kłopot odinstalowałem stare Nero i pobrałem nowe Trial który został podany na http://www.dobreprogramy.pl i nie moge tego zainstalować wyskakuje Mi taki komunikat “System nie został zmodyfikowany aby zakończyć instalacje w innym terminie uruchom ponownie instalatora” nie mam pojęcia co robić wyczysciłem rejestr ale to nie pomaga jeżeli spotkał sie ktoś z takim problemem proszę o radę :slight_smile:

http://www.nero.com/plk/support-nero8-t … ities.html

Tutaj znajdziesz narzędzia do całkowitego usuwania Nero z systemu

Niestety te narzędzia nie pomagają :frowning:

Nazwij temat konkretnie.

ja nie mogłem odpalić NEro bo źle zostały zarejestrowane komponenty. Lepiej nie instalować tego.

Specjalnie to pobrałem i zainstalowałem aby sprawdzić, i śmiga jak złoto. A wcześniej też miałem stare Nero zainstalowane. Odinstalowałem stare poprzez dodaj / usuń programy -> przeczyściłem rejestr -> usunąłem folder Nero z Program Files -> Pousuwałem też pozostałości w folderach Documents and Settings. Zaznaczę że wszystko robiłem ręcznie bez pomocy jakichkolwiek narzędzi do usuwania firmy Nero. Nowe Nero 8 zainstalowało się bez problemu, i działa również bez problemu. Jedyną możliwością jaka pozostała jest to, że jednak coś zostało Ci po starym Nero w systemie.

Niestety jetem kolejną osoba która przy instalacji Nero 8 Trial zobaczyła:“System nie został zmodyfikowany aby zakończyć instalacje w innym terminie uruchom ponownie instalatora”

Poprzednio była 7.Wyczyściłem wszystko co widziałem i nie widziałem:) w plikach i rejestrze min.za pomocą Jv16 i nic.

Brakuje mi pomysłów może ktoś znalazł złoty środek ???

jest na to zloty srodek :slight_smile: znaleziony w necie ale podziele sie bo widze ze duzo ludzi ma z tym problem ja sam nad tym jakos godzine siedzialem i szukalem rozwiazania. rozwiazanie jest proste musza byc wlaczone aktualizacje automatyczne. mozna to zrobic w panelu sterowania-> narzedzia administracyjne-> uslugi i tutaj u mnie druga pozycja od gory aktualizacje automatyczne bierzemy wlasciwosci i wybieramy tryb uruchamiania na automatyczny resecik i juz nero sie zainstaluje bez problemu :slight_smile: pozdrawiam