Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu. Otóż mam taki problem. Przyjechał mój starszy kuzyn i przywiózł mi płytę ze swojego wesela. Postanowiłem ją skopiować, żeby jakaś pamiątka była. Wszystko się nagrywało ładnie pięknie, aż do czasu w którym przyszło odtworzyć plik. Okazało się, że na płycie nic nie ma, a gdy próbowałem nagrać na tą samą płytę jeszcze raz to pisało, że nie jest pusta. Myślałem, że film jest zabezpieczony czy coś więc postanowiłem zrobić kopię gry . Odziwo wystąpił ten sam problem. Spróbowałem zgrać film na dysk i potem nagrać. Ku mojemu zdziwieniu film odpalił bez problemu. Tu moje pytanie: Jak zlikwidować ten problem? Reinstallowałem Nero 2 razy nie pomogło. Chciałbym wspomnieć, że przed formatem problemu nie było. Nagrywarka to: LITE-ON DVD-RW SHW-1635S. Proszę o pomoc
poprostu płyta jest spalona i sie nie nagra,będzie pisało że jest pełna,także weź nowa płyte i spróbuj jeszcze raz-ja kiedyś kupiłem 10 lyt i wszytskie były spalone
Czyli waszym zdaniem nagrywarka nie jest uszkodzona tylko płyty? A o co dokładniej z tym OEM chodzi. Licencja nie pozwala na kopiowanie? Co do płyt to kupowałem płytki różnych firm. Wypróbuje Alcohol i CloneCD
Aha dzięki. A co do zainstalowania to może są jakieś nowe stery bo patrzałem w menadżerze urządzeń i pisało, że sterownik to jakiś Microsoft Publisher czy coś.