dagmara
(Dagaja)
27 Czerwiec 2007 19:13
Witam
Nie jestem zbytnio zaznajomiona z komputerem ani Nero, ktory mam i czasami z niego korzystam. Chcialam prosic o pomoc:
jak dograc na DVD-RW kolejne zdjecia do tych ktore juz tam sa, zeby nie zmazac tych poprzednich?
czy mozna dogrywac na DV-R “cos” czy jesli dokona sie jednego nagrania nie mozna juz dograc juz nic do tej plyty (np zjecia, muzyke)?
Wiem, ze moze moje pytania sa banalne ale prosze o pomoc jesli to mozliwe i z gry bardzo dziekuje.
Dagmara
Jarek_OSW
(Jarek_OSW)
27 Czerwiec 2007 19:30
Podczas nagrywania płyt w NERO masz możliwość by utworzyć “dysk wielosesyjny” (Allow filles to be added later) [moment w którym wybierasz prędkość zapisu]. dzięki temu możesz w późniejszym czasie dogrywać pliki bez obaw o utratę poprzednich
Proponuje Ci obejrzeć tą prezentacje:
Nagrywanie płyt CD/DVD
Na pewno nagrywanie płyt w taki sposób o którym mówisz stanie się o wiele prostsze a nie musisz wykorzystywać NERO
dagmara
(Dagaja)
27 Czerwiec 2007 20:09
Serdecznie dziekuje. zaraz uczynie wszystko wg wskazuwek. Pozdrawiam, Dagmara.
matiit
(matiit)
27 Czerwiec 2007 20:15
Tylko uwaga. Gdy ja dogrywam coś do płyty (niezależnie od programu, bna każdym to samo) to na niektórych napędach jest widziana tylko 1sza sesja, w odtwarzaczu DVD też.
dagmara
(Dagaja)
27 Czerwiec 2007 20:28
sprobuje, i tak nie mam wyjcia.
wlasnie sciagam demo do nadrywania dvd i cd.
dziekuje za pomoc.
zobacze co mi sie uda zrobic.
pozdrawiam
dagmara
adpawl
(adpawl)
27 Czerwiec 2007 20:37
dagmara , proszę konkretnie tytułować swoje posty, przeczytaj jak mądrze zadawać pytania
następnie użyj przycisku
BTW
Sprawdzona porada to to nie jest, przenoszę do właściwego działu