Net wolno chodzi, podejrzewam wirusa


(Maciaswawa) #1

Komp jest świeżo po formacie.. od dziś jest coś dziwnego, bo ściąga mi programy ( legalne :slight_smile: ) ok. 5kb/s przy złączu 512kb.. przewaznie było cos koło 60-120kb/s

Złączono Posta : 18.09.2007 (Wto) 20:12


(Lost World) #2

W logach jest okej.

Zbędniki w Autostracie

Optymalizacja XP : http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=76580

Optymalizacja i odchudzanie XP

Podstawy optymalizacji systemu windows xp :

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... ymalizacja


Czyszczenie rejestru:

Opis RegCleaner - http://www.agavk.p9.pl/strony/progra_regcleaner.php

RegCleaner - http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=177

albo

jv16 PowerTools - http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=509

RegSeeker + Opis

AVG SntiSpyware 7.5

update => Skan.


(Gutek) #3

Daj log z ComboFix

Optymalizacja XP: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=76580 + optymalizacja Autostartu

Czyszczenie rejestru:

RegCleaner - http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=177

możesz rejestr przelecieć albo

jv16 PowerTools - http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=509

Opis RegCleaner - http://www.agavk.p9.pl/strony/progra_regcleaner.php

Zobacz - Obsługa jv16 PowerTools


(Maciaswawa) #4

Złączono Posta : 18.09.2007 (Wto) 20:41

I jak już mówiłem komp jest swiezo po formacie i jeszcze dzis do południa bylo wszystko ok. dopiero potem cos zaczeło zamulac... Nie to raczej wina przepełnionego rejestru itp. Wiec pozostaje tylko wirus :confused:


(Gutek) #5

Czy patrzyłeś na optymalizacja Autostartu?