Jeżeli chodzi o inne VPN możesz spróbować Private internet accesa, może zadziała/
A twojemu koledze jak się zalogował z Polski na twoje konto to pokazywało normalnie czy też nie było polskiego języka?
Jeżeli chodzi o inne VPN możesz spróbować Private internet accesa, może zadziała/
A twojemu koledze jak się zalogował z Polski na twoje konto to pokazywało normalnie czy też nie było polskiego języka?
Jaja sobie robisz logują na swoje konto już samo w sobie jest zdradą bo dajesz do zrozumienia kim jesteś… no chyba że ktoś się włamał na konto… jednak jesteś zielony
Równie dobrze możesz przed napadem na bank ubierać kominiarkę na głowę pod kamerą… na oczach wszystkich.
nie rozumiem, co masz na myśli, w Polsce moje dane netflixa ma tylko mój szwagier, bo testował moje konto jak u niego wygląda sprawa języka w filmach.
było normalnie , wszystkie seriale i filmy miał z lektorem PL
a w poście o koledze z cyberghostem chodziło o jego prywatne konto netflixa, on też mieszka w Niemczech, razem pracujemy i gadaliśmy o netflixie, on miał go wcześniej odemnie i też ma podobne problemy
Jak popatrzysz w pomoc netflixa masz:
Jeśli chcesz korzystać z serwisu Netflix poza domem, jedyne czego potrzebujesz to stabilne połączenie Wi-Fi na urządzeniu obsługującym serwis Netflix. Jeśli podróżujesz do innego kraju, po przybyciu na miejsce możesz zauważyć zmiany w sposobie korzystania z serwisu Netflix:
Wybór filmów, seriali i programów: Lista dostępnych tytułów (oraz ścieżek dźwiękowych i napisów) będzie odpowiadać lokalizacji, z której podróżujesz.
Jeśli będziesz w podróży przez dłuższy czas lub wybierzesz się do kraju znajdującego się poza Unią Europejską, dostępne opcje mogą ulec zmianie. W przypadku krajów unijnych przez określony czas zapewniamy Ci dostęp do takiego samego katalogu, jaki znasz ze swojego kraju. Gdy ten okres dobiegnie końca, poinformujemy Cię o tym i zapewnimy Ci dostęp do katalogu kraju, w którym aktualnie przebywasz. Będziemy Cię o wszystkim na bieżąco informować.
Dostęp do różnych funkcji: Moja lista może być niedostępna.
Różne ograniczenia wiekowe: Może być konieczna zmiana ustawień kontroli rodzicielskiej.
https://help.netflix.com/pl/node/24853
Wynika to z licencji oraz praw autorskich do filmów czy dubbingów. Jedynym sposobem na ominięcie tego jest VPN. Jeżeli widzi cię w niemczech znaczy, że przeysła jakieś informacje które na to wskazują.
wiem, dlatego szukam rozwiązań
mam inny pomysł ale potrzebuje waszej pomocy.
moja mama ma net (chyba netia) w polsce ale prawie z niego nie korzysta
ma standardowy router
czy istnieje i jaki to model/ rodzaj routerów który mógłbym wykorzystać jako mój prywatny vpn?
chodzi mi o to bym kupił router-vpn , zainstalował go u “starszej” ,a w domu w DE mógł nawiązywać połączenie z nim i dzięki temu mógł oglądać netflixa tak by ostatecznie platforma widziała tylko polskie ip.
proszę o poradę jaki potrzebuje router, jakie są aplikacje bym mógł stworzyć vpn (nie komercyjne, tylko dla mnie). platformy aplikacji to Windows, android i ps3.
jeśli nie ma apek na dany system (ps3) jak to ustawić w sprzęcie?
może jakiś link do poradnika?
Oba filmy nie mają dubbing tylko lektorów. Czy w opcjach Netflix nie ma ustawienia polska ścieżka dźwiękowa albo lektor na PL?
dubbing jest z angielskiego na niemiecki
a napisy tylko DE
Dubbing czy lektor? To są różne rzeczy.
Przeczytaj jeszcze dokładnie, co jest tutaj: https://www.dobryvpn.pl/artykuly/polski-netflix-za-granica/
To też odpowie na pytania, co z PL za granicą.
obojętnie czy dubbing czy lektor, lub nawet napisy. Nie ma po polsku a to mnie interesuje
ten link to zwykła reklama, mam nordvpn (2 na liście) nie działa ;/
teraz liczę na ten pomysł
pozdro
Widocznie Netflix już skutecznie walczy z możliwością oglądania po polsku czy też w innym języku poza granicami konkretnego kraju i banują wszelkie obejścia tej blokady geolokacji.
Tak mi się mocno zdaje, ale to moje zdanie.
protonvpn działa https://bezpiecznyvpn.pl/jak-ogladac-polski-netflix-za-granica/ co prawda nie działał mi przez dwa tygodnie ostatnio, ale dodali nowy serwer i jest ok