Netia spot + W8901g + WA850RE. Jak to podłączyć?

Witam. Jak to wszystko razem połączyć? W ogóle to używam W8901G jako routera nie wiem czy czasem nie będzie lepiej jak zamienię go na Netię Spot, wiem, że router netii ma większą przepustliwość od tp linka

W którym miejscu ?? Jakie masz łącze ??

Wywal netiaspota wstaw w jego miejsce  TP Linka, poprawnie skonfiguruj i zapomnij  o zanikach połączenia bezprzewodowego  i  ciesz się większym zasięgiem  Wi Fi.

Ja mam łącze 20mbps. Tp-Link ogranicza przepustliwość wifi do 54mbps i pracuje w 802.11 b/g, a natomiast netia 802.11b/g/n (szybkość do 300Mb/s w paśmie 2,4 GHz)

Głownym routerem jest właśnie TP link chciałem się was zapytać czy właśnie dlatego router netii niebyłby lepszym wyborem

Używałem tego samego routera (TP Link) mając internet od Netii 20 Mb/s i nie odczuwałem różnicy w transferze, czy to po kablu czy WiFi.

a używałeś netii spot?? Czy tylko Tp-linka?

Coś się tak uparł na tego Netiaspota ??

Pogoogluj i poczytaj  na forach jakie wieczne problemy sprawia  ten niby router, a  jako  lekarstwo polecana jest zmiana  routera.

dobra to niech zostanie ten co jest. Mam jeszcze takie pytanie czy idzie ustawić netie spot aby służyła jako repeater tak jak wa850re?