Newsletter – szczegóły

Witajcie :slight_smile:

Mam takie pytanie o wortalowy newsletter, bo nigdy wcześniej go nie subskrybowałem, a zobaczywszy te nowe zachęcacze w pasku bocznym, postanowiłem się skusić.

Jak często rozsyłany jest newsletter i jakie zawiera informacje? Są to tylko aktualności, czy może aktualności zebrane w całość i jakoś przeredagowane? Możliwe, że jest to gdzieś napisane, ale nie udało mi się tego znaleźć.

Myślę też, że przydałoby się jakieś potwierdzenie zapisania/wypisania się na skrzynkę pocztową (mimo że jestem zarejestrowanym użytkownikiem).

Dzięki za odpowiedzi.

Newsletter jest wysyłany z różną regularnością - zazwyczaj informujemy w nim o wydarzeniach specjalnych takich jak konkursy, nagrody dla blogerów, opublikowaniu podsumowania roku, relacji ze Zlotu itp.

Kiedyś newsletter był wysyłany co tydzień i zawierał listę najnowszych programów i newsów. Obecnie jest jednak już tak dużo tych materiałów (samych newsów jest często kilkanaście dziennie), że nie ma to większego sensu - po to są zresztą RSSy…

Fakt zapisania/wypisania jest widoczny na ikonce - uznaliśmy, że to wystarczające potwierdzenie :slight_smile: Być może jednak faktycznie dodatkowe potwierdzenie na maila by nie zaszkodziło - przedyskutujemy to.

Dzięki za odpowiedź ;)