Piotrek14
(Piotrek.)
11 Wrzesień 2014 15:12
Witam wszystkich.
Zainstalowałem ostatnio tą grę i strasznie mi tnie, w niektórych miejscach nawet odpuści ale są miejsca w których są spadki do poniżej 10fps i dodatkowo dzwięk mi tnie, przerywa, powtarza… Minimalne wymagania raczej spełniam, ale to nie ważne czy gram na minimum czy ultra, żadnej zmiany.
Komputer:
AMD Radeon 7850 1GB DDR5 256bit
AMD Athlon II X3 460 3,7GHz AM3
8GB RAM DDR3
Stawiałbym na procesor, ale że na minimalnych całkiem tnie?
Prosze o pomoc…
Witam wszystkich. Zainstalowałem ostatnio tą grę i strasznie mi tnie, w niektórych miejscach nawet odpuści ale są miejsca w których są spadki do poniżej 10fps i dodatkowo dzwięk mi tnie, przerywa, powtarza… Minimalne wymagania raczej spełniam, ale to nie ważne czy gram na minimum czy ultra, żadnej zmiany. Komputer: AMD Radeon 7850 1GB DDR5 256bit AMD Athlon II X3 460 3,7GHz AM3 8GB RAM DDR3 Stawiałbym na procesor, ale że na minimalnych całkiem tnie? Prosze o pomoc…
Może głównie dlatego że to minimalne.
Sterowniki graficzne zainstalowane ? Jaki system ? Gra oryginalna ? Jakie masz ustawienia graficzne w grze ?
Piotrek14
(Piotrek.)
17 Wrzesień 2014 19:08
Oryginał. Pisałem że próbowałem na różnych, dźwięk tnie, w wielu miejscach spada poniżej 10fps, no nie da się grać…
Windows 7 x64 SP1, wszystkie sterowniki zainstalowane najnowsze.
Minimalne wymagania:
System operacyjny: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7
Procesor: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo / AMD 2.6 GHz Athlon X2
Pamięć RAM: co najmniej 4 GB
Napęd optyczny: napęd CD/DVD ROM (niezbędny tylko przy instalacji gry)
Dysk twardy: co najmniej 30 GB wolnego miejsca na dysku
Karta graficzna: AMD Radeon 3870 512Mb lub lepsza, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb lub lepsza, Intel HD 4000 (zintegrowana) 512Mb lub lepsza
DirectX: Karta kompatybilna z DirectX 10.1
Sieć: Połączenie z szybkością co najmniej 512 Kbps
Dziwne.