NFS Underground 2 - imprezy specjalne

Witam, mam problem związany z grą Need For Speed Underground 2, konkretnie z tzw. imprezami specjalnymi (m. in. okładki czasopism, okładki DVD), które zniknęły z minimapy zaraz po przejściu Caleba. Do zrobienia pozostało jeszcze 6 takich imprez, a z tego co wiem to ich zrobienie jest wymagane do zrobienia 100% gry. W związku z tym chciałbym się zapytać co zrobić, aby imprezy specjalne ponownie pojawiły się na mapie. Od siebie dodam, że próbowałem już różnych opcji, np. kupienie Hammera i jego przerobienie, robienie ukrytych wyścigów, wyścigi uliczne (Outrun-y) - jednak nic to nie dało. Liczę na Waszą pomoc w tej sprawie, z góry dziękuję :).

Hej,

Wyjedź na miasto SUVem - pozycje powinny się pojawić.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Wyjechałem SUV-em na miasto i żadne imprezy specjalne się nie odblokowały, co więcej - nie ma także wyścigów SUV. Co w takiej sytuacji zrobić?

Hej,

A jak wygląda Twoja reputacja i wisual Twojego wozu? Wszystkie ulepszenia zainstalowane? Wóz odpicowany?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Reputacja:

Poziom 1 - 1400

Poziom 2 - 4000

Poziom 3 - 6500

Poziom 4 - 11300

Poziom 5 - 14900

Ocena wizualna samochodów:

Mazda RX-7 - 10 gwiazdek

Nissan 240SX - 4,49 gwiazdek

Cadillac Escalade - 10 gwiazdek

Hej,

Reputacja i wygląd samochodów OK. Pytanie tylko, czy w ogóle pokazuje Ci jeszcze jakieś wyścigi możliwe do rozegrania?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Niestety, ale na mapie nie pokazują się żadne wyścigi do rozegrania.

Hej,

A jaki procentowy postęp pokazuje teraz gra?

Pozdrawiam,

Dimatheus

W tej chwili jest 84% ukończenia gry.

Hej,

Czyli to jest moment, w którym powinny pojawić się wyścigi na SUV’y - rozumiem, że jeszcze takich nie miałeś?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Właściwie to tak, powinny były się pojawić wyścigi SUV, jednak ich nie ma, co ciekawe w szybkich wyścigach wyścigi SUV są oznaczone jako Circuit-y (Tory), tzn. niby jest tor, a ścigam się z terenówkami.

Hej,

Ewentualnie zmień samochód na inny SUV i wyjedź w miasto. Musi zadziałać.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Niestety, ale i to nic nie dało, nawet mimo tego, że kupiłem wszystkie 3 SUV-y, sprawdzałem każdego z nich i na minimapie nie było ani wyścigów SUV, ani imprez specjalnych.

Hej,

A wszystkie sklepy masz odkryte? I wszystkie możliwe ulepszenia do samochodów są zastosowane?

Pozdrawiam,

Dimatheus

Tak, wszystkie sklepy są odkryte, wszystkie możliwe ulepszenia do samochodów są zastosowane (również te z włókien węglowych).

Hej,

Przyznam szczerze, że więcej pomysłów już nie mam. Może nadają jakiegoś nieco wcześniejszego się save’a, by sprawdzić, czy to nie efekt jakiegoś błędu w grze przy zapisie.

Pozdrawiam,

Dimatheus