Nicky Cruz opowiada... historia prawdziwa

Zapraszam do przeczytania ksiazki pt Nicky Cruz opowiada - jest to prawdziwa historia przywodcy najpotezniejszego i najbrutalniejszego gangu Nowego Yorku lat 50-tych - gangu Mau Mau

Ksiazka jest bestsellerem, byla wydawana 10 lat temu, przeczytalo ja przez internet lub w tradycyjny sposob wiele milionow ludzi na swiecie…

Ksiazka opowiada nie tylko o walkach gangow, zabojstwach, przestepstwach ale przedstawia również historie wielu narkomanow dla których nie było ratunku…

Ksiazka jest w wykazie materiałów ktore aktywnie zwalczaja problem narkotykow wsrod mlodziezy…

Ksiazka jest na stronie Kościoła Chrześcijan Wiary Ewangelicznej w Świdniku w dziale - Ksiazki

Zapraszam… naprawde warto!

Nie podoba mi się to.

Wygląda to bardziej na reklamę strony, a może nawet czegoś więcej… :?

Witam,

dokładnie. SPAM i do tego prawie że misja…

Czytałeś regulamin??

to coś jak panowie, którzy pókają do drzwi i proponują ciekawe książeczki lub biuletyny :smiley:

dobrze, że mam psa :lol: 8)

A teraz zamiast do domu, to do… internetu… Wygodniej. :twisted:

Nie interesuje mnie to akurat i nie sądzę, by było to odpowiednie miejsce do tego typu “promocji”.

Do mnie też czasem p u kają.

Najczęściej dwaj starsi panowie z teczkami

Nie mam psa więc w ogóle im nie otwieram :slight_smile:

Też mam psa i jestem uwolniony od akwizytorów :lol: Tylko do mnie jeszcze witali ludzie z kociej wiary (jachowi) i próbowali przekierowywać moją wiarę :evil:

w D… mam tą książkę :twisted:

W calej Polsce identyczna reakcja - to pewnie swiadek Jehowy - nie mam nic wspolnego ze swiadkami - moj kosciol to kosciol protestancki

Pozdrawiam

nie zazdrościmy ani trochę :stuck_out_tongue:

Sprawdziłem zanim napisałem posta:

:arrow: Kościół Chrześcijan Wiary Ewangelicznej

Mogłeś jednak dać bezpośreni link do książki… :?

Panowie ale macie pożywkę

Więcej kultury i pohamowania emocji :slight_smile:

:okulary:

Jako że:

oraz:

Linka do strony zakrywam.

To nie jest forum o tematyce religijnej tylko komputerowej i wszelkiego rodzaju agitacje wyznaniowe nie maja tu racji bytu.