Przyszłam do domu i zainstalowałam je bez żadnego problemu, lecz gdy chciałam je włączyć wyskoczyła mi informacja żebym wsadziła płytę do napędu mimo to że jej w cale nie wyciągałam.
Za każdym razem gdy prubowałam wyskakiwało mi to samo.
Może wie ktoś dlaczego tak się dzeje (mój komputer spełnia wszystkie wymagania)??
Nie koniecznie. Przypomnijcie sobie jak z Wiedźminem było. Też z oryginałami był problem. Wyłącz oprogamowanie emulujące napędy wirtualne. Jeśli masz oryginała, to powinno pomóc.
Witam mi również nie działa The sims 3, na starym komputerze działało a teraz kupiłam nowy i nie działa dla jasności mam Intel Celeron Dual core E3300 2x2,5Ghz 1MB cache, grafike nvidia GeForce 9500GT1024MB, ram 2x2GB 800MHZ dual channel. Więc inastluje sie ładnie potem gdy włączam znika ekran i zachwile pojawia się spowrotem pulpit czy ktoś wie co trzeba zrobić? Mam widowsa xp sp2. Siostra ma taki sam komputer tylko że procesor 2x3,0GHZ i u niej chodzi a u mnie nie. Co może być przyczyną i jak to zrobić żeby działało. Bardzo proszę o pomoc. mój mail annawiecinska@wp.pl
Nie bawię się w górnika poprostu jak ktoś nie napisze jakiego ma kompa to widze że zamiast pomóc to wypytujecie o wszystko!! Jakiego patcha jak to zrobić?? a system to dopiero co instalowałam bo tak jak mówie komp jest nowy
Witam… Kupiłam oryginalne The Sims 3 w Empik’u. Instalowanie szło bardzo ładnie. Mój komputer spełnia wszystkie wymaganie systemowe. Parę miesięcy grałam i wszystko było w jak najlepszym stanie, teraz jednak gdy załączam grę w menu głównym wyskakuje tabelka z dopiskiem : NASTĄPIŁ BŁĄD PODCZAS URUCHAMIANIA. ZOBACZ SZCZEGÓŁY W DZIENNIKU. - następnie automatycznie gra się wyłącza i wychodzi płytka z napędu. Sprawdziłam dziennik… i jak się okazało tam nic nie pisze… Proszę was pomóżcie, odpowiedzi bardzo proszę wpisywać poniżej, bądź na e-mail : wisienka.b@op.pl