Poprzednia wersja 442.19 instaluje się bez żadnych problemów .
Sytuacja wygląda tak że w trakcie instalacji jak to zawsze bywa pojawia się czarny ekran na chwile i potem pojawia się pulpit z włączoną instalacją ale tym razem nie dochodzi ta instalacja do końca . Pojawia się komunikat instalacja zakończona niepowodzeniem i tak za każdym razem nie ważne czy instalacja na czysto czy ekspresowa .
Miał ktoś podobny problem i wie jak temu zaradzić ?
Poprzez Panel sterowania usunąć czy jak ? Czysta instalacja odinstalowuje sterowniki i instaluje nowe ale tak samo kończy się ta instalacja nie powodzeniem .
Napisz jaka karta (model) i jaki system operacyjny. Czarny ekran i niemożność zainstalowania sterowników może świadczyć o uszkodzeniu grafiki szczególnie starszej generacji gdzie takie objawy są częste.
MSI Gtx 970 4GB Gaming i Windows 7 . Przy każdej instalacji sterowników do karty pojawia się czarny ekran na dosłownie 2 sekundy i zawsze instalacja przebiega dobrze to znaczy kończy się powodzeniem tylko w przypadku 442.50 kończy się nie powodzeniem . Tak jak pisałem wcześniejszy sterownik 442.19 instaluje się do końca z powodzeniem i też czarny ekran pojawia się na 2 sekundy w trakcie instalacji . To jak dla mnie normalne przynajmniej jak instaluje sterowniki korzystają z TV podłączonego kablem HDMI do karty .
Że jest niewspieranym juz przez produceta produktem, który w ocenie wytwórcy powinien isć na śmietnik.
Ma.
Ja Ciebie też, piszesz, zę masz problem ze sterownikami z kartą. Nie podajesz MODELU KATY, a później dziwi Ciebie, ze pierwszym skojarzeniem jest, że może po ludzku już niewspierana.
Z tego co widzę opłaca się zainstalować ten sterownik jest poprawa FPS w grach . Do tego denerwuje mnie komunikat za każdym razem jak uruchamiam Red Dead Redemption 2 żebym zainstalował nowszy sterownik co prawda klikam anuluj jak ten komunikat wyskakuje i gra się uruchamia ale muszę wtedy minimalizować okno z grą i przeglądarkę wyłączyć bo mi się automatycznie uruchamia karta firefox z najnowszymi sterownikami od NIVIDI . Może zainstalowanie jeszcze starszej wersji niż 442.19 i potem próba instalacji 442.50 da jakiś efekt ? A jak usunąć sterownik żeby nie było po nim żadnych pozostałości ?