mam problem ponieważ próbując ustawić WAP (pod GG) to chyba przestawiłem coś i teraz SMSy do mnie nie dochodzą czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie i jakie opcje powinenem mieć włączone aby znowu mógł odbierać SMSy ? i mam 2 pytanko czy powinno mi zjadać kase za korzystanie z GG czy tylko 1 zł za tydzień ? bo mi coś zjada za każdym razem … jak sie zaloguje
Witam:)
Użyj konfiguratora jeśli chodzi o WAP. Przywróć po prostu ustawienia standardowe i po sprawie. Do wyboru masz dwa rodzaje konfiguratorów - ręczny lub zdalny. Konfiguratory znajdziesz tutaj. Co do pobieranych kwot z konta to dziwna sprawa, ponieważ używanie gadu kosztuje 82gr netto, czyli 1zl brutto za tydzień i z tego tytułu nie są pobierane żadne dodatkowe opłaty; cytat ze strony Ery- " Ile kosztuje Gadu-Gadu w telefonie? Za korzystanie z Gadu-Gadu w telefonie zapłacisz tylko złotówkę z VAT (0,82 zł netto) tygodniowo. W tej cenie zawiera się opłata abonamentowa za korzystanie z usługi oraz opłaty transmisyjne za przesyłane dane, więc nie musisz obawiać się żadnych dodatkowych, ukrytych kosztów korzystania."
no niby ok ale jak włączę GG to po jakimś czasie jak sprawdze stan konta to mi ubywa kasy … a mam tak jak trzeba dla Ery tak tak
tak jak pisało na www
Zadzwoń do biura obsługi i przedstaw sprawę. Nie powinno pobierać dodatkowych opłat. Sądzę, że to najlepsze wyjście.