Nie działa aplikacja Can Can I Run It

Wchodze na strone wpisuje tytuł gry klikam test pobiera misie aplikacja.
Uruchamiam pojawia sie napis all done na dole jakiś czas z exitem ale nie otwiera mi sie strona z wynikami w przęglądarce

Jak klikam w tytuł i otwiera misie karta z wymaganiami gry.

A po co klikać jeszcze w can you run it? Na stronie są wszystkie misie, a dodatki instalowane przez stronę w firefoxie mam zablokowane i do mega paskudy zablokowane, co widać po ikonach na pasku.

Nie korzystałem z tej strony około 2 lat.
Ale jak korzystałem ostatni raz z nie wyglądało to tak że wpisywałem w wyszukiwarkę nazweęklikałem ten can You run it Pojawia sie informacja o blokowaniu javy i konieczności instalacji programu Skanowałem wtedy ten program KIS Nie wykrywał nic złego. Więc go instyalowałem i po chwili ukazywał się napis all done i otwierała się strona w przeglądarce porównująca mój sprzęt do wymagań jeszcze u góry były jakby takie zakładki czy ma porównywać do minimalnynych wymagań czy do rekomendowanych.
Teraz mam KTS Który też nic złego w aplikacji nie widzi ale ta strona porównawcza mi sie nie wyświetla.
Napisze Jeszcze że
KIS To Kaspersky Internet security
KTS Kaspersky Total Security
To dla mniej zorientowanych

Ja nie mam antywirusów, ale tyle rozszerzeń blokujących ścierwo, a 7 takich, co blokują od malware, pish i tam nawet minerów, czy podrabiane strony. Nic samo się wstępnie nie pobierze, nawet reklamy.
Tam virustotal online pokazuje z cztery czerwone na ten plik. Mnie to do usunięcia, bo szkodliwy. Gdy on Ci proponował exite, a tam trzeba mieć konto - to zamiast dowiedzieć się wymagań gry na stronie, to aplikacja od razu skanowała, czy Twój komputer nadaje się do danej gry i nawet sugerowała tą grę z exite. A człowiek chciał się dowiedzieć ogólnie o wymaganiach danej gry.
Nie mam kasperskych i latami mam spokój. Bo jeśli cokolwiek ma wleźć, to z internetu. KIS przepuszcza różne malware, jak sito wodę.
Głupi ccleaner mam portable 5.28 - jeszcze z tych, co uruchomione nie otwierają portów. Nowsze od razu komunikują się z piriform, czyli avastem. Od razu widzę pakiety wychodzące i przychodzące.
W jakich to czasach żyjemy…

Dobra ok Zobacze na żywo co będzie się działo

Wymagania gry podaje producent/wydawca (czyt. są literalnie wymienione na platformie typu Steam/Epic/itp.). Chyba wiesz jakie masz CPU/GPU/ile RAMu? Naprawdę bez dodatkowego programu nie potrafisz tego sprawdzić?

Wiem tylko że wymagania są jakby na styk więc chciałem gdzieś porównać czy sie pakować czy nie