Nie działa Facebook i Youtube


(Rafaelrafel26) #1

Witam przestały mi działać Facebook i Youtube. Wszystkie wtyczki są zaktualizowane do najnowszych wersji, mimo to i FB i YT wyglądają jakby były wyświetlane w Dos-ie. Mogę prosić o ratunek :slight_smile:

Extras.Txt : http://www.wklej.org/id/1067691/

OTL.Txt : http://www.wklej.org/id/1067692/


(IPSEN) #2

Masz problem z dyskiem Error - 2013-06-16 17:21:04 | Computer Name = RAF-EL-PC | Source = disk | ID = 262151

Description = W urządzeniu \Device\Harddisk0\DR0 wystąpił zły blok.- Pobiesz i uruchom http://www.programosy.pl/program,hd-tune.html zrób analizę dysku- instrukcja - http://programyzadarmo.net.pl/forum/opisy-programow-wykonane-przez-forumowiczow-f46/hd-tune-opis-t11931.html. Co do logów czekaj na analizę przez fachowców :slight_smile:


(Rafaelrafel26) #3

Pobrany i uruchomiony.

Damaged Blocks - 0.0%

Scanning Speed - 22.1 MB/sec

Position - 190705 MB

Elapsed Time - 103:01

Niestety FB i YT nadal nie działają :frowning:


(IPSEN) #4

Zanim twoje logi zostaną sprawdzone przez fachowców , zrób reset hoost pobierz fix i uruchom go http://support.microsoft.com/kb/972034 następnie http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.htm uruchom z funkcją usuń http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.htm oraz zrób PEŁNY SCAN -Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300-masz go na dysku- pokaż log ze skanu na forum Wykonaj reset firefoxa -w przeglądarce- pomoc-informacje dla pomocy technicznej -na karcie reset :slight_smile: Pokaż nowe logi OTL


(Rafaelrafel26) #5

Resetu Firefoxa nie mogę zrobić, ponieważ nie używam tej przeglądarki.

Mam tylko IE (też nieużywane) i Chrome, które jak dotąd w zupełności mi wystarczało :slight_smile:

Więc jeżeli trzeba to może wykonam reset Chrome ???

LOG z Malwarebytes Anti-Malware : http://www.wklej.org/id/1068903/

Dodane 18.06.2013 (Wt) 21:13

LOG z OTL : http://www.wklej.org/id/1068932/


(IPSEN) #6

Czy dalej jest ten problem. LOG z Malwarebytes Anti-Malware-czysty , ja ze swojej strony zrobiłem co mogłem ,Czekaj na analizę przez fachowców od logów ,podaj dwa raporty OTL.txt oraz Extras.txt. Znajdują się one na dysku w tym samym miejscu z którego został uruchomiony OTL. Bo u Ciebie jest tylko jeden -OTL. Poz :slight_smile: Co do resetu chrome możesz zrobić


(Rafaelrafel26) #7

Nadal nie działa.

log z OTL : http://www.wklej.org/id/1070557/

log z Extras : http://www.wklej.org/id/1070558/


(Acorus) #8

Coś nie działa wklej.org

daj na wklej.to


(Rafaelrafel26) #9

Extras : http://wklej.to/87Ywc

OTL : http://wklej.to/pzzUW

Dodane 17.07.2013 (Śr) 20:08

Nikt nie pomoże? …