monsci
(Monsci)
Witam …
nie działa mi literka “ś”
na skrót klawiszowy alt+s nie wstawia się nawet samo “s”
Mam włączony język polski programisty. Wyłączone są skróty klawiszowe w ATI Catalyst Center.
Przeszukałam już chyba wszystkie fora… i nic.
Jaki program może mi blokować ten skrót? lub w jaki sposób mogę znaleźć co w ogóle go blokuje. Już brakło mi pomysłu.
Oprogramowanie Windows 7
Proszę o pomoc.
Monika
ak6
(ak6)
Ten program pozwoli ci sprawdzić i edytować skróty klawiaturowe: http://www.jfwlite.com/hotkeyd.zip
A może masz zainstalowany program PS Tray Factory?
siatka
(Volley Ball)
wyłączenie skrótów nic nie daje. musisz zmienić skrót z alt+s na np alt+ctrl+s. ja tam miałem tylko z literką ć.
monsci
(Monsci)
Nie mam zainstalowanego PS Tray Factory, a proponowany program nie wyszukał żadnych skrótów 
Zainstalowałam też Hotkeys Commander, który znalazł różne różniaste skróty ale alt+s nie ma.
W ATI Catalyst Center ( a jest to jakaś najnowsza wersja) nie doszukałam się opcji zmiany skrótu.
Na innym laptopie miałam problem z literką “ć” i rozwiązałam go właśnie poprzez zmianę alt+s na alt+b i poskutkowało.
Tutaj nie mogę się doszukać.
Czy inni szczęśliwi posiadacze Windowsa 7… nie mają przypadkiem tego samego problemu? Może to jego wina…
ak6
(ak6)
Nie to nie jest wina Windows 7 ani Catalyst’a
Pozostaje podłączyć zewnętrzną klawiaturę USB i sprawdzić.
Jeśli problem nie wystąpi to znaczy, że masz problem sprzętowy a nie programowy.
monsci
(Monsci)
Problem rozwiązany 
Winny był program System Control Menager dla notebooków MSI
Zadzwoniłam do serwisu producenta… ( że ja na to od razu nie wpadłam…ehhh)
wysłano mi aktualną wersję ww. programu i to rozwiązało kwestię.
Bardzo dziękuję za pomoc tutaj na forum.
No, a przy okazji… może komuś przyda się ta wiedza, bo przypuszczam, że niejeden spotka się jeszcze z tym problemem.
Pozdrawiam
Monika