Nie działa mi CS 1.6


(Wujek Czesiek) #1

Problem polega na tym, że zaraz po włączeniu(pokazuje się tło menu) wyrzuca mnie na pulpit. Robiłem re-instal, usunąłem z rejestru, a nawet formata zrobiłem, Tymbardziej jest dziwne to, że zaraz po zakupie działał przez jakiś tydzień, później się posypał... ;/

Ps. CS:CZ działa bez zarzutu


(Krzysieek88) #2

Coś więcej ? Jaki masz system ? Jaka konfiguracja sprzętowa ?


(Wujek Czesiek) #3

Nikt nie pytał o zdanie na temat cs-a tylko o to, jak go uruchomić.

A więc... mam WinXP, GeForce 6800 GS i Athlona64 3500+,


(Krzysieek88) #4

:o Sam jesteś beznadziejny pisząc nie na temat. Polecam Ci lekcję ortografii a nie granie w gry. Ewentualnie pograj sobie w sapera to będzie adekwatne rozwiązanie do Twojego poziomu intelektualnego który reprezentujesz.

czeski89 A ten Windows posiada service pack 2 i najnowsze aktualizacje ? Napisz jeszcze jaką masz wersję sterowników od karty graficznej.


(Wujek Czesiek) #5

Tak... posiada SP2 i nie mam najnowszych aktualizacji, a co do sterowników to po formacie ściągnąłem najnowszą instalację.


(Krzysieek88) #6

Hmm...a zdążysz wejść do menu w CS i przełączyć w opcjach grafiki na software, d3d lub openGL ? Czy od razu jak tylko pokaże się menu to już Cię wywala ?


(Wujek Czesiek) #7

nawet opcje menu nie pojawiają się... ;/


(Dudas bad boy) #8

jeśli steam napisz do Valve ^^ jeśli non-steam odpowiedź prosta "masz zonka" ;]


(Wujek Czesiek) #9

mam oryginalnego właśnie... dlatego to mnie boli :stuck_out_tongue:


(Dudas bad boy) #10

Na przyszłość z takimi problemami wal na boarda :stuck_out_tongue: http://board.counter-strike.pl/