Nie działa szukajka?


(aju) #1

co sie stalo? obojętnie jak co wpisze to wyskakuje napis:

a to jest niemozliwe gdyż w swoich ostatnich postach byłby użyte te słowa choćby l1, e398, strona

co jest grane?


(lazikar) #2

Dziwne. Mi znajduje np ten post. :slight_smile:


(aju) #3

gmm rzeczywiście teraz wpisując e398 znajduje mi ten post

ale tego już nie - a przecież powinno


(Eden 18) #4

Dziwne ...wpisałem i wyskoczył mi ino ten temat :?


(aju) #5

no cos się chrzani, bo przecież postó z e398 jest zdecydowanie więcej niż te co mi znajduje w wyszukiwajce. Nie zostały one usunięte bo w moich postach nadal one widnieją (wyszukiwajka, i szukaj autora)


(lazikar) #6

Wszystko jest jak najbardziej ok.

Teraz zapewne widać że wyszukuje znacznie więcej postow. Jednak poprawienie tabel dla ponad 210000 postów trwa w nieskączoność.

Całość do jutra będzie już gotowa.

Cierpliwości.


(aju) #7

lazikar to to wszystko trzeba ręcznie ustawiać?


(lazikar) #8

Nie. Zainstalowałem na forum narzędzie, które usunęło wszystkie wpisy z szukajki i indeksuje forum od nowa. Dzięki temu wszystkie posty, które sa w tej chwili zostaną wpisane do odpowiednich tabel.

Niestety działa to bardzo powoli indeksując po 100 postów, co parę sekund.

Dzisiaj uruchomiłem to od początku i zrobię całe forum. Myślę ze jutro wszelkie problemy znikną.

Oczywiście poinformuje was tu o tym. :wink:


(aju) #9

aha no i wszystko jest jasne :wink:


(lazikar) #10

Teraz już wszystkie posty powinna ładnie pokazywać.

Łącznie z tym o którym mówisz. :wink:

Zresztą pokazuje, sprawdzałem. ;]


(aju) #11

TAK wszystko działa jak należy :wink: