Nie działają filmy na YouTube

Witam!

Nie działa mi żaden film na you tube wyświetla przy każdym filmie komunikat : “We’re sorry, this video is no longer available”.

Co zrobić by filmy działały ? Nie działa żaden film :-x

Ten komunikat informuje,że ten film nie jest już dostępny.

a masz flash playera?

http://www.adobe.com/products/flashplayer/

Flash Player nic nie pomoże. Te filmy po prostu zostały usunięte z powodu małej oglądalności lub treści sprzecznych z regulaminem. Jedynym wyjściem jest poszukanie ich w innych serwisach typu smog.pl, wrzuta.pl, metacafe.com

no to wszystkie filmy na YT są niedostępne???

Zapomniałem dodać mam przeglądarkę Mozilla Firefox ale na IE też nie działają…

zainstalowałem flash playera i zrobiłem przywracanie systemu i niektóre filmy zaczęły działać ale dalej jakieś80% filmów nie chodzi…

ja też kiedyś miałem cos takiego, z tym że tylko na IE, bo na FF działały, no ale potem na IE też po jakimś czasie zaczeło działać (nie wiem co zrobilem, bo nie używałem IE, tylko potem przypadkowo sprawdziłem że nagle działa). Ogólnie nie działały filmiki flv na stronkach (nie tylko youtube), ale normalne pliki flasha tak.

Spróbuj może odinstalować wtyczke flasha z przegladarki a potem pobrać ją na nowo. Pozbądz się też cookies/tymczasowych plików internetowych bo może tam sa jakieś spyware… No i możesz też potem spróbować odinstalować przegladarke i zainstalować ją na nowo. Innych pomysłów nie mam… nie wiem czy zadziała, ale nie zaszkodzi spróbować…