Nie można komentować pod:
Czy ma to związek z potężną dawką kłamstw Allegro, które są tam zamieszczone?
Ma to związek nawet na forum.
Zauważyłem, że lajkowanie w tym “allegro kit” temacie jest wyłączone. nawet w moim poście brak.
Jak nigdy
Ależ komentarze działają!
Tylko nie są włączone.
Na forum w temacie - nie działają polubienia. U Ciebie już działają. Magia… Dam polubienie.
W tej chwili na ceneo ten smartfon ma tak:
Promocja z neonetu, a allegro wkleił sobie.
To co dałeś to telefon w lepszej wersji niż na aledrogo a w tej samej cenie.
Więc jeśli ktoś już tym fonem jest zainteresowany to niech leci do neonetu.
Patrząc na ten model, gdyby były włączone to by się mocna fala hejtu wylała na Alledrogo że oferują cos takiego w tej cenie. Ale rozumiem oburzenie z wyłączonych komentarzy - sam chciałem coś napisać
Najlepsze było jak się pojawił wpis blogowy o grze TLoU2 i trafił na stronę główną DP, a jakiś czas później URL’e prowadziły do błędu nieistniejącej strony. Zarówno do bloga jak i konta użytkownika Ent-z-puszczy (czy jakoś tak)
Cenzurka ^^? (https://duckduckgo.com/?q=ent-z-puszczy+promocja+zła&)
Niby tematów z tego działu nie można polubić, bo trzeba opinie wyrażać w tym miejscu:
Hehe w internecie nic nie ginie
Myślę, że negatywnych komentarzy byłoby z tysiąc. Cwaniak wiedział, że pozbawia DP dochodu z gorących bułek.
Fake news - jawny przekręt - to każdy by dużo napisał, co o tym myśli. Temat niepodtarty, to goowno warty.
Jakie są portale w poslce o tematyce komputerowej? Czy benchmark jest spoko? Mam już dość tego szmatławca dp.