Nie działają mi mody - German Truck Simulator (GTS)

Witam. Otóż, kiedy pobiorę mod do GTS i wkleję go do katalogu mod (w “moje dokumenty”) to po włączeniu gry ten mod nie działa. :((

W ogóle to pobrane przeze mnie mody wyglądają tak : url=[http://img189.imageshack.us/i/80574726.png/] 80574726.png

Czy mody mają być w takim formacie ?? Nie wiem czy to dobrze czy nie, bo gram w tą grę po raz pierwszy.

Proszę o pomoc.

przy niektórych modach nalezy rozpoczac gre od nowa

Jeśli ta gra przyjmuje schemat katalogów podobny do 18 WOS to w Moje Dokumenty albo w katalogu użytkwonika gdzieś jest katalog nazywający się jak gra i chyba w nim katalog Mods i tam to należy wrzucić.

Pozatym mody mogą działać, nie działać lub się wywalić w nieoczekiwanym momencie. Są też zabugowane - znany problem występujący również w 18WOS.

Rozpoczynałem grę on nowa, szukałem także katalogu z grą w moje dokumenty, a także w wyszukiwarce i nic z tego … :frowning: To jest już 6 lub 7 pobrany mod, wszystkie są takie same :(((

Proszę o pomoc.

Coś tu nie gra, musi być jakiś plik z konfiguracją, zrzutami z gry i zapisami stanów gry.

Zrób jedną rzecz - zostaw komputer na 5 minut, odpal grę, zmień coś w ustawieniach, odczytaj stan gry i zapisz go, potem poszukaj plików które zmieniły się w ostatnich 5 minutach. Gdzieś coś znajdziesz i już masz katalog z grą.