Witam jak w tytule nie działają mi pliki exe, mój komputer iwgl, nie wiem co to jest skanowałem kompa kilkoma antywirusami i nic :(,nie chciał bym robić formata bo mam dyzo prac na studia…
dzięki z góry
Pozdrawiam
Artios
Witam jak w tytule nie działają mi pliki exe, mój komputer iwgl, nie wiem co to jest skanowałem kompa kilkoma antywirusami i nic :(,nie chciał bym robić formata bo mam dyzo prac na studia…
dzięki z góry
Pozdrawiam
Artios
Nie napisałeś jaki system,jeśli Vista to spróbuj tutaj:
http://www.winhelponline.com/articles/105/1/File-association-fixes-for-Windows-Vista.html
windows xP ;/
od 2 tyg, jak wylacze svchost>exe to git all dziala, wiec chyba zainfekowany plik ale jak go oczyscic?
Pozamykaj porty programem WWDC.
Pokaż logi z narzędzia OTL.
Przestawiasz w nim Processes i Modules na All, Standard Registry na Standard oraz wklejasz w dolne białe okienko Custom Scans/Fixes :
Klikasz Run Scan.
Pokazujesz dwa wynikowe logi OTL.txt + Extras.txt
Zawartość logów wklejasz na wklej.org, wklej.to lub nopaste.pl, a w poście dajesz link.
Mam problem nimoge wlaczyc OTl ;/ wiec co teraz?
Co się dzieje przy próbie jego uruchomienia? Jest może przez coś blokowany?
Opisuj konkretnie stan rzeczy.
kilikam 2 razy w byle co.exe i nic sie nie pokazuje NIC!, tylko internet mi dziala;/
Zastosowałeś narzędzie, które podałem w swoim pierwszym poście?
Uruchom system w trybie awaryjnym, instrukcja XP.
Zastosuj Combofix, już w czasie pobierania zmień mu nazwę na losową z rozszerzeniem .com.
Przed uruchomieniem odinstaluj wszelkie programy tworzące wirtualne napędy (Daemon Tools, Alcohol itp.) oraz usuń sterownik SPTD narzędziem SPTDInst z opcji Uninstall (jeśli będzie zszarzałe, to OK).
Podczas pobierania i skanowania Combofixem należy wyłączyć wszelkie antywirusy i firewalle.
Pokaż log.
Chyba z rozszerzeniem .exe
Próbowałeś PPM na pliku i otwórz
Właśnie że ma być konkretnie com.
bu /cenzura/, niemoge wbic na tryb awaryjny;/
– Dodane 22.03.2010 (Pn) 16:04 –
Wiec, pomoze ktos??!
– Dodane 26.03.2010 (Pt) 8:16 –
Dobra dzieki za pomoc juz zrobilem formata