Nie dzialaja przegladarki tylko firefox :/


(Pinek71) #1

Witam. Mam mały problem gdyż przeglądarki nie wyświetlają stron. Tylko Firefox daje radę chociaż i tak strasznie muli. Reszta przeglądarek nie działa (tzn włącza się ale nie wyświetla stron). Czy to może być wina firewalla. Mam eseta 4. Ale nawet jak wyłączę firewalla to to samo ( systemowy tez jest wyłączony). Wklejam log z OTL i HJ. Moze tutaj cos wypatrzycie (raczej na pewno coś wypatrzycie bo jest lekki syf juz a format odpada bo komputer mi jest potrzebny )

Logi OTL

http://wklej.to/fQhmt

Log HJ

http://wklej.to/KwMgt


(Acorus) #2

Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:

Kliknij Wykonaj skrypt..Zatwierdź restart komputera. Zapisz raport, który pokaże się po restarcie. Następnie uruchom OTL ponownie, tym razem kliknij (Skanuj).

Pokaż nowy log OTL.txt oraz raport z usuwania.

Odinstaluj Przyspiesz Komputer.


(Pinek71) #3

log z usuwania

http://wklej.to/5YRHZ

i dziękuje :slight_smile:


(Acorus) #4

Nic się nie wykonało.Nie wkleiłeś :OTL

Powtórz usuwanie.


(Pinek71) #5

Przepraszam juz daje :slight_smile:

log z usuwania

http://wklej.to/Mtxha

dziękuje bardzo jeszcze raz i pozdrawiam :slight_smile:


(Acorus) #6

Mała poprawka.Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:

Kliknij Wykonaj skrypt..W OTL użyj opcji Sprzątanie .Przeskanuj progr.Malwarebytes Anti-Malware.


(Pinek71) #7

już wszystko działa :slight_smile: chrome mi normalnie ładuje strony :slight_smile: dziękuje bardzo :slight_smile: ,a poniżej daje log z usuwania nie wiem co sie na chrzaniło ja zwykle korzystam z chroma ale tam mam ze przy zamykaniu czyści mi cale dane przeglądarki a żonka używa firefoxa i dziwne ze tylko FF działał a chrome mi w ogóle z netem sie nie chciał połączyć :] i mam pytanie mam tu zainstalowany spybot i tym przeskanowałem czy może być czy lepiej tym anti malware ?

log z usuwania

http://wklej.to/oayEM


(Acorus) #8

Spybota odinstaluj.Przeskanuj tym progr.co podałem.