Zrób format, może to pomoże.
Ja nie znam się na tym, co to ten format?
W sensie przywróć ustawienia fabryczne / ponowna instalacja systemu w przypadku Win 7
Ustawienia fabryczne komputera czy ustawienia domyślne mikrofonu?
komputera.
Jaki jest % że to się uda? Bo mam internet z papieru a mam dużo gier i innych dużych plików, i pobranie ich ponownie potrwa cały dzień.
Ciężko powiedzieć. Szczerze powiedziawszy, wolałbym kupić nowe słuchawki znanej firmy a nie jakieś n/n i sprawdzić. Jakby nowe zadziałały to stare bym reklamował.
Tylko, że podkreślę jeszcze raz, że te słuchawki pracują normalnie na telefonie, podłączałem też słuchawki telefoniczne pod port od mikrofon i mikrofon z tych słuchawek od telefonu działał na takiej zasadzie, poruszę kabelkiem = straszne zakłócenia i szumy, tak samo podłączałem te słuchawki do drugiego komputera z windowsem 10 i też działały na zasadzie potrząśnięcie kablem = zakłócenia, obie pary tych słuchawek działają prawidłowo na telefonie (ich mikrofony). To musi być wina windowsa, jestem pewien.
W ustawieniach dźwiękowych Windows możesz przestawić na domyślne by były słuchawki jako “głośnik” i “mikrofon”?
Albo ręcznie z ikonki głośnika zobaczyć czy wykryło “headphones”?
Kabel USB to chyba tylko do ledowego emejzingu świetlnego .
Dobra, dzięki każdemu za pomoc ale problemem był przetarty kabel od mikrofonu ;( dzięki, zamykam
Czekaj, jeszcze sie dopytam, jak to zrobić?
A co jak teraz kupiłem słuchawki do kompa ale jest tylko jedno wejście lol, i jest na microfon i na słuchawki ale kurde i tak zależy do czego podłącze to tylko to będzie działać, jak to naprawić?
Podaj model.