Witam
Mam problem z kartą graficzną Nvidia GeForce GTX460 Gigabyte, mianowicie nie działa jeden wentylator z dwóch dostępnych. Wszystko jest prawidłowo podłączone. Proszę o rozwiązanie tego problemu.
Witam
Mam problem z kartą graficzną Nvidia GeForce GTX460 Gigabyte, mianowicie nie działa jeden wentylator z dwóch dostępnych. Wszystko jest prawidłowo podłączone. Proszę o rozwiązanie tego problemu.
aeroe , zapoznaj się, proszę, z tym tematem i tą stroną, a następnie - korzystając z przycisku Edytuj (na dole pierwszego posta po prawej stronie) i opcji Użyj pełnego edytora - popraw tytuł wątku tak, by mówił konkretnie o problemie. Poprawnie zatytułowany wątek zwiększa szansę na uzyskanie szybkiej pomocy. Zignorowanie tej prośby będzie skutkować przeniesieniem tematu do kosza.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jak nie działa, a jest prawidłowo podłączony to pewnie jest uszkodzony. Sprawdź czy aby na pewno działa, podłączając go do innego źródła zasilania.
Witam
Rozwiązałem problem
Wentylator nie był uszkodzony, ale kabelek zasilający go już tak. Był on najwidoczniej przerwany.
Pozdrawiam