Nie jest zainstalowany żade sterownik graficzny AMD/ nie dzi

Nie jest zainstalowany żaden sterownik graficzny AMD albo sterownik AMD działa nieprawidłowo.

Zainstaluj sterownik AMD odpowiedni do danego sprzętu firmy AMD.

Taki komunikat wyświetla mi się pzy uruchamianiu AMD Vision Control Center.

Mam laptopa Lenovo G575. Do tej pory wszystko działało w porządku jedak " z dnia na dzień" podczas uruchamiania gier (GTA IV, Resident EVIl5) po włączeniu gry pojawia się tylko czarny ekran i nic więcej. Można wyjść jedynie przez menedzer urządzeń.

Myślałem że to problem z grafiką więć przeinstalować sterowniki do karty graficznej i tu taki zonk. Zainstlaowałem najnowsze catalysty ze strony AMD ale w ogóle nie zainstalowały się sterowniki do karty graficznej.

Więc doinstalowałem te z płyty.

I pojawia się taki problem jak na początku. Gry nadal nie działająCo powinienem zrobić?

Są jeszcze jakieś firmy produkujące sterowniki poza oficjalnym wsparciem? Kiedyś były omega drivers ale one już chyba nie są wspieranie?

Czy ktoś się z tym spotkał i wie jak sobie z tym poradzić?

Laptop ma miesiąć… to chyba nie awaia karty graficznej?

Karta graficzna AMD Radeon HD 6320M. Windows 7 64bit.

Zainstaluj sterowniki ze strony producenta laptopa. Niestety tak czasami jest, że sterowniki producenta danego układu graficznego nie pasują do tego zamontowanego w laptopie pomimo tego, że model się zgadza i wtedy trzeba zainstalować sterowniki ze strony producenta laptopa. Spróbuj też przywrócić system do dnia kiedy było wszystko ok.

Czy menedżer urządzeń pokazuje jakieś pytajniki? Prawy przycisk myszy na urządzenie i opcja Aktualizuj i opcja wyszukania sterowników automatycznie przez internet.

Przywracanie systemu: post3048980.html#p3048980

Możesz spróbować zainstalować sterowniki przez Windows Update:

pytanie-dotyczace-aktualizacji-systemie-windows-t483969.html#p3049515

nie-umiem-zainstalowac-internet-explorera-pod-windows-t476064.html#p3003364

Pozdrawiam!