Nie mam dosptępu do Win XP

Witam

Po przez ‘gpedit.msc’ w Win XP tak sobie namieszałem w systemie że nie mam dostępu… do niczego :x Nawet jako administrator.

‘Bawiąc’ sie zakładkami jakie tam są zacząłem aktywować np. żeby nie było ikony panelu sterowania, żeby jedne programy się włączały a inne nie. Łącznie takich zmian może z 10 wprowadziłem. Teraz po zmianie użytkowanika u wszystkich nie ma nic i nie da się nigdzie wejść… :expressionless: Nawet na moim koncie ‘Administrator’ - myślałem że włączając te opcje tam zastosują się tylko u reszty użytkowników a moje konto ‘Administrator’ zostanie nie naruszone… a tu taki psikus…

Mógł by mi ktoś poradzić jak się z tym teraz uporać by wszystko wróciło do normy…?

Bardzo prosze.

Pozdrawiam.

zależy co zmieniałeś bo jeżeli usunąłeś uprawnienia administratora z wszystkich kont(jeżeli to możliwe) raczej nić nie zrobisz. mógł byś ściągnąć ashampoo winoptimiser i tam przywrócić standardowe ustawienia windowsa. więcej nie wiem sorry.

Uprawnien amin. na pewno nie usunąłem bo tylko wyłączałem takie usługi ktore wiem co robiły…

Tak namieszałem że nic się nie da włączyć na każdym z kont. Obojętnie co włącze to ‘odmowa odstępu’

Podejrzewam że jeśli będę chciał zains. to ashampoo winoptimiser to również wyskoczy ‘odmowa dostępu’ :\

Pozostaje chyba jedynie format…

To będzie najprostsze rozwiązanie…