Nie mam glosu w laptopie prosze o pomoc :(


(Grzegorz0000) #1

:frowning: mam laptopa Fujitsu Siemens i windows vista ... caly czas mialam glos i dzis go stracilem , na pasku zadan na dole gdzie jest maly glosniczek namalowany jest czerwony krzyzyk i pisze " brak zainstalowanego urzadzenia wyjsciowego audio" w panelu sterowania znikly ustawienia od glosu i pisze mi " nie zainstalowno zadnych urzadzen audio " wkladalem CD ze sterownikami ale nie chca sie otowrzyc ( zainstalowac)

Bardzo prosze o pomoc :frowning:

W dniu 10.05.2008 , o godzinie 16:23 został dopisany post przez Marlenka88

ludzie kochani , bardzo Was prosze o pomoc :frowning:


(mareksolak) #2

Możliwe że sterownik się wysypał

spr├│buj aktualizowa─ç ten ster w manad┼╝erze urz─ůdze┼ä - ale visty dok┼éadnie nie znam wi─Öc to tylko lu┼║na sugestia


(Grzegorz0000) #3

zrobilam tak jak kaza┼ée┼Ť , ale niestety dalej to samo :frowning:


(system) #4

Spr├│buj przywracania systemu. Lub wejd┼║ w menad┼╝era urz─ůdze┼ä (znaczek WINDOWS + Scroll lock), znajd┼║ w urz─ůdzeniach Audio swoj─ů kart─Ö d┼║wi─Ökow─ů i wybierz w opcjach "Aktualizuj sterownik). Musisz mie─ç wtedy pod┼é─ůczenie do internetu. Daj zna─ç czy pomog┼éo. Mi te┼╝ potrafi┼éo si─Ö co┼Ť wysypa─ç i aktualizacja pomaga┼éa.


(Grzegorz0000) #5

niestety nie pomogło :frowning:

Chyba zaniose laptopa w poniedzia┼éek do skelpu i powiem sprzedawcy nich co┼Ť z tym zrobi ...

Ehhh najchetniej to bym chciala miec xp

:frowning:

W dniu 10.05.2008 , o godzinie 18:49 został dopisany post przez Marlenka88

ludzie udalo mi si─Ö ohhh jestem taka szczesliwa Kablar to dzieki Tobie :smiley:

Powiedzcie mi czy przy viscie czesto dzieja sie takie rzeczy?