Chciałbym Was prosić o pomoc w pewnej sprawie.Otóż mam problem z monitorem.Wczoraj kupiłem sobie komputer wszystko ładnie pięknie.Dzisiaj go chciałem podłączyć i zainstalować Windowsa.Windowsa zainstalowałem i już chciałem się cieszyć nowym sprzętem kiedy to monitor zrobił się czarny i pojawił się komunikat:Power saving mode.Pytałem kolegi który mi doradził żebym sprawdził podłączenie kabli-sprawdziłem i wszystko ok.Nie wiem co robić bo nawet po restarcie jest ciągle to samo.Ale komputer chodzi bo słychać i monnitor też.Wydaje się jakby monitor był tylko podłaczony do prądu a nie do komputera chciaż tak nie jest!!Nie wiem co robić pomóżcie mi.
aha rozumiem dzięki za pomoc.Przynajmniej pomogliście mi obrać jakiś cel bo do tej pory sziedziałem i nie wiedziałem co robić!!Wielkie dzięki jeszcze raz narazie.
Trafiło mi się kiedyś przez niewiedzę pokopać z rozdzielczością i miałem dokładnie to samo. Mój mądrzejszy(o wiele)przyjaciel naprawił problem bodajże w trybie awaryjnym. Niestety więcej szczegółów nie umiem ci podać . Pozdrawiam. Miałem na myśli objaw, czy powód będzie ten sam nie wiem. Guardian doczytałem się jeszcze że komunikat mówi o włączonym trybie oszczędzania energii. Na jakimś zagranicznym forum radzili gościowi wejść do trybu awaryjnego i ten tryb wyłączyć. Tłumaczenie automatyczne było tak śmieszne że nie odważam się cytować.