Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.
Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.
Na Host1Free bezpłatne serwery nie są gwarantowane - możliwe, iż chwilowo nie mają możliwości założenia nowego serwera VPS i muszą dołożyć nowe maszyny. Możesz spróbować podać inny e-mail,
Ja też dostałem taką odpowiedź i wiele innych osób też. To są darmowe serwery, więc mają prawo nie rozdawać ich komu popadnie, zwłaszcza że część osób może wykorzystywać je np. do rozsyłania spamu, albo chcą uniknąć sytuacji, gdzie ktoś założy serwer pobawi się tydzień albo dwa i nigdy więcej się na niego nie zaloguje (choć takie konta i serwery można by z automatu usuwać).
Tak poza tym lepiej nie podawać prawdziwych danych w darmowych usługach, oni tylko na to liczą, zbierają takie informacje, a że to zagraniczne serwery, to polskie prawo tego nie reguluje i nie wiesz tak naprawdę w jaki sposób twoje dane są wykorzystywane, lepiej podać wymyślone dane, jak dadzą serwer to dadzą, a jak nie, to trudno i żyje się dalej.
Serwery VPS obecnie nie są drogie, szczególnie te na OpenVZ, śmiało można wykupić serwer już za 15zł/miesiąc i to pry lepszych parametrach, niż to co oferują za darmo, a często przy rocznym abonamencie wychodzi jeszcze taniej, np. 100zł/rok.
Z tą prawdziwą nazwą to tak jest różnie. Imię z Paweł na Paul, a nazwisko zinterpretowałem na portugalski. To musi być darmowy serwer. Najbardziej mnie niepokoi z tymi nieprawidłowymi danymi. Ja muszę mieć serwer vps. W ostateczności mogą to być inne darmowe vps’y. Piis, pomóżcie