Nie mogę dostać vps na host1free

W host1free cały czas zgłaszam się po serwer. Podaje prawdziwe dane osobowe. Przysyłają mi tylko:

(Piszę z komórki, a wię co nie ma w [kod])

Hello,

We are sorry to inform you that your free VPS application was not approved.

There could be multiple reasons behind this:

* You have not supplied correct personal information in the registration form;

* Our servers currently do not have enough free resources to create virtual machines.

Please try submitting your application again in few months.

Please note that HOST1FREE technical support is provided ONLY in HOST1FREE http://www.host1free.com/forum/ technical support forum.

Check our Premium plan with 50% discount only for HOST1FREE!

http://www.host1plus.com/vps-hosting/ and enter promo code: H0ST50FREE

Best Regards,

Host1Free.com

Błagam o pomoc! To jest na prawdę ważne!

Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.

Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.

Na Host1Free bezpłatne serwery nie są gwarantowane - możliwe, iż chwilowo nie mają możliwości założenia nowego serwera VPS i muszą dołożyć nowe maszyny. Możesz spróbować podać inny e-mail,

Tylko ja wysyłałem z gmaila

Ja też dostałem taką odpowiedź i wiele innych osób też. To są darmowe serwery, więc mają prawo nie rozdawać ich komu popadnie, zwłaszcza że część osób może wykorzystywać je np. do rozsyłania spamu, albo chcą uniknąć sytuacji, gdzie ktoś założy serwer pobawi się tydzień albo dwa i nigdy więcej się na niego nie zaloguje (choć takie konta i serwery można by z automatu usuwać).

Tak poza tym lepiej nie podawać prawdziwych danych w darmowych usługach, oni tylko na to liczą, zbierają takie informacje, a że to zagraniczne serwery, to polskie prawo tego nie reguluje i nie wiesz tak naprawdę w jaki sposób twoje dane są wykorzystywane, lepiej podać wymyślone dane, jak dadzą serwer to dadzą, a jak nie, to trudno i żyje się dalej.

Serwery VPS obecnie nie są drogie, szczególnie te na OpenVZ, śmiało można wykupić serwer już za 15zł/miesiąc i to pry lepszych parametrach, niż to co oferują za darmo, a często przy rocznym abonamencie wychodzi jeszcze taniej, np. 100zł/rok.

Z tą prawdziwą nazwą to tak jest różnie. Imię z Paweł na Paul, a nazwisko zinterpretowałem na portugalski. To musi być darmowy serwer. Najbardziej mnie niepokoi z tymi nieprawidłowymi danymi. Ja muszę mieć serwer vps. W ostateczności mogą to być inne darmowe vps’y. Piis, pomóżcie

Jak pogrubienie nie działa, jak działa.

roobal

Możesz spróbować jeszcze szczęścia na vps.me. Jeśli musi być koniecznie darmowy, to licz się z tym, że tak łatwo może nie być.

W vps.me to kombinowanie z płatnym i smsami. Znalazłem gdzieś yocats.com . Czy to nie jest fake?

Podaj polskie imię i nazwisko - nie przekształcaj ich.