Nie mogę oglądać filmów w SubEdit_Player


(wozek53) #1

Mam dużą kolekcje filmów nie dają się odtwarzać. Po włączeniu pokazuje się

Czerwone koło przekreślone a wnim symbol kliszy filmowej.

Proszę opomoc co mam zrobić.


(Misterdam) #2

Napisz w czym próbujesz to odtworzyć.

W jakim formacie sa zapisane te filmy ?


(wozek53) #3

Mam domyślny odtwarzacz SubEdit-Player

Pliki w większosci sa w formacie avi


(Misterdam) #4

To jeszcze napisz czy masz zainstalowany najnowszy pakiet kodeków i czy ta sama sytuacja występuje w innych playerach typu AllPlayer, Winamp itp...


(wozek53) #5

Problemy zaczęły sie pozainstalowania prog.do arhiwizacji plików 7-cip w wersji beta plus spolszczenie


(Misterdam) #6

Odpowiedz na pytanie.

Spróbuj odtworzyć film w innym programie i zainstaluj najnowsze kodeki.

Jak twierdzisz, że problemy zaczęły się po zainstalowaniu tego programu to go odinstaluj.


(wozek53) #7

Kodei mam problemy są na wszystkich odtwarzaczch jest tylko ścieżka dzwiekowa

Złączono Posta : 23.10.2006 (Pon) 13:32

Po odinstalowaniu nie ma ani głosu ani obrazu

wyświetla symbol znaku zakazu z klisza w środku


(boger) #8

zainstaluj to:

http://prdownloads.sourceforge.net/ffds ... e?download


(wozek53) #9

boger uratowałeś mnie z kłopotów dziękuję Ci bardzo.

Wszystkie filmy się odtwarzają po zainstalowaniu tego co mi poleciłeś.


(boger) #10

tylko nie instaluj niczego innego, jeszcze moze real media alternative i quick time alternative i jak na tym nie pojdzie to nie warto ogladac