Dopóki nie odzyskam stałego łącza to nie ściągnę. A skąd to się mogło wziąć? Miałem to na jednej z partycji. A nod 32 tego nie wykrywał jako wira. Przepraszam że tak późno odpisałem ale mam chwilowe kłopoty z netem
No to teraz kolega pojechał po bandzie … Nod dziurawy … to powiem tak, Kaspersky to w porównaniu do Noda dziura ale ozonowa ;]
Korzystałem EAV, korzystam teraz z ESS i jakoś nie mam problemów, miałem KAV/KIS i po 24 h musiałem robić format na 2 komputerach.
A co do usuwania plików z kosza. Polecam jak już ktoś napisał usunięcie w trybie awaryjnym, z kolei z używaniem ComboFixa to tak nie rozpędzałbym się. Jak kolega mareksolak wie, nieumiejętne posługiwanie się CF może doprowadzić do zgonu systemu ;]
igrek , proponuję zacząć od najprostszych metod, tryb awaryjny. Jak to nie pomoże wtedy zacznij działać z innymi metodami ;]
_tommy_ , system padnie przy niewłaściwym wpisie w pliku CFScript.txt i jak są zainfekowane pliki systemowe - ale takie gdybanie to jedynie wróżenie z fusów
Witam. Odzyskałem net. Więc teraz napiszę co i jak. Niestety próba usunięcia w trybie awaryjnym kończy się tym samym błędem. Ktoś wspomniał o próbie z ccleanerem niestety bezskutecznie. Combofixa nie używałem. Spróbuję tym cure it
Właśnie robię wszystko według instrukcji którą dałeś do windowsa 7 ten folder recycler usuwam unlockerem bo normalnie prawoklikiem usuń jest odmowa dostępu. I na nowo się pojawia