Nie mogę opublikować filmu w Windows Movie Maker

Czesc,

Zdecydowalem sie na montaz krotkiego filmu w programie Windows Movie Maker. Na podglądzie w programie film moge obejrzec, jednak schody zaczynaja sie gdy chce moje dzielo opublikowac :stuck_out_tongue:

Klikam Plik->Publikuj film… itd. Program rozpoczyna tworzenie filmu. Dochodzi do 5 % i pasek postepu sie zatrzymuje… rosną tylko liczby szacowanego czasu na wykonanie zadania.

O co chodzi? Co powininem zrobic? Prosze o pomoc.

nie lepiej wrzucić go np. na youtuba, czy na jakąś inną wrzutę? Po co męczyć się windowsowym movie makerem…

Co wrzucać? Najpierw trzeba właśnie coś utworzyć aby było co wrzucać. Nie wydaje ci się?

No ale zeby wrzucic na youtube to chyba trzeba najpierw moj projekt zmienic w plik filmowy. W vistowym WMM napisane jest publikuj ale tak naprawde chodzi tu o zapisanie filmu na dysk i w tym wlasnie jest problem… Help :frowning:

U mnie jest opcja: “zapisz plik filmowy…” i działa. Mamy różne WMM?

Byc moze… w informacjach mam napisane wersja 6.0. (Vista SP1) Pomocy :frowning: To wazne :expressionless:

W dniu 11.05.2008 , o godzinie 9:33 został dopisany post przez Nesik

Rozwiązałem problem sam :slight_smile: Odinstalowalem Haali Media Splitter. Wyglada na to, ze to wlasnie te kodeki zamulały tak strasznie.

Nic dziwnego, że nikt nie potrafił ci pomóc. :frowning:

Z moich obserwacji na forum wynika jednak, że często przyczynami różnych kłopotów są często instalowane kodeki które trzeba jednak traktować ostrożnie. Dotychczas spotkałem się z takimi problemami przy odtwarzaczu WMP.

Wnosek: przy różnych kłopotach z programami Microsoftu(WMP, WMM), należy zatem pytać czy nie były przypadkiem instalowane jakieś dodatkowe kodeki.