Nie mogę przjść jednej misji w call of duty 2 pomocy!

a co mi ze spolszczenia jak nie mogę przejść tej misji. Prosiłem o sejwa po tej misji.

p.s. ale dzięki za spolszczenie.

a wqiesz co to jest snajperka ? :expressionless: przeciez to jest proste :expressionless: masakra :expressionless:

wiem co to jest, ale chodzę zabijam i nic, oni nadal są. No dacie tego sejwa :frowning: Bo w google znalzłem ale trzeba smsa wysłać by pobrac bo strona płatna.

o jezu :expressionless: widac gra za trudna jest zostaw ją :shock: jak nabierzesz umjejetności powróć do niej, puki co to ona cie przerasta :x

kwisnia jak masz problem z grą to w nią nie graj :slight_smile: a jeśli chcesz w nią grac to rusze te szare komórki bo ta gra nie wymaga dużej wiedzy ja przeszłem ta gre od szczała bez problemów :mrgreen: , tylko niemcy badały jak muchy :wink:

kwisnia prze chilą włączyłem tą misję i przeszłem bez jakiś większych problemów! Więc pokolei! 1.zestrzel operatorów moździerzy ta gdzie gwiazdi ale jak zestrzelisz jednego idź od razu do następnego!2.jak już to zrobisz bedziesz musiał porozwalać szwabów3. schowaj się gdzieś przed atakiem artylerii dosłownie na chwile się schowaj w bunkrze!4. idź taki dołem w którym co jaką odległóść bedą takie budki o których napisał chrucik i w końcu zobaczysz wozy półpancerne pozakładaj bomby rozwal szwaBÓW I ZNÓW IDŹ SIE SCHOWAJ PRZED ATAKIEM ARTYLERII! 5. po przeczekaniu wyjdź i bedziesz musiał bronić się przez 5 min. to sie broń a potem gdzieś po kilku minutach nadjedzie tygry podłóż bombe i czekaj aż nadlecą posiłki i kopniec misjii! Jęśli to nie zadziała to ja jużnie wiem!

dzięki kamil1992 i całej reszczcie, grę mam już za sobą przeszedłem teraz mogę zacząć grać na wyższym poziomie trudności :slight_smile:

Nie chciałem zakładać nowego tematu więc pytam w tym. Tez mam problem bo nie mogę przejśc jednej planszy. W sumie zawsze sobie dawałem rade jakos ale teraz jestem bez silny. Zamieszczam poniżej screena tej planszy której nie mogę przejśc.

Może lekki opis tej planszy. Opis mówi mi że mam zniszczyć czołg bronią anti tank (czy jakoś tak). Owszem jest taka broń w tym budynku, jednak nie po tej stronie gdzie jedzie czołg. Schodziłem cały budynek i nigdzie nie moge jej znaleźć (po stronie gdzie jest czołg), dodatkowo co chwile dosłownie cała masa niemców mnie atakuje, co nie pozwala na normalne rozejrzenie się.

http://images3.fotosik.pl/280/9ec9b5482d24f0b5.jpg

co do racy to jest czerwona wychodzisz na dach bunkra tam masz zolty znaczek klikasz na nim f i idziesz do bunkra

Co do tych gwiazdek rozwal tych co maja mozdzierze potem zobaczysz jak kolo tego bunkra na gorze to bedzie dopiero dluga misja z 40 minut lol

Bedzie ich nachodzilo i nachodzilo…

Evvenement a czy to nie jest rpzypadkiem COD 1 ?? Dla mnie to ruiny budynku z mapy PAVLOV 8)

Nie to jest 2-jeczka widze :wink:

Hmm? Piszesz mi o akcji wcześniejszej, a ja już to zrobiłem i właśnie jestem w trakcie tego nawału tych niemców. Zabiłem chyba z 400u i dalej wychodzą i wychodzą. Poza tym jak pisąłem wcześniej jedzie czołg z jednej strony i strzela z lufy oraz karabinu maszynowego. Poprostu zabijam tych niemców i zabijam i NIC! A w opisie pisze mi abym zniszczył czołg bronią anti tang, ale takiej broni niema nigdzie? Tzn jest, ale z innej strony niż czołg i zamocowana na stałe przy oknie? Postaram się wrzucic jakby co następnym razem innego screena, bo strasznie mnie wkurza że nie moge tego przejśc :-x

piotrekjunior -> hmm nie rozumiem?

nic nic myślałem że screen jest z COD1 bo budynek identyczny do PAVLOVA :slight_smile:

a możesz napisać jaka misja ? bo ja sobie nieprzypominam tego …

Screen PAVLOVA z COD1

mwsnap012bt8.th.jpg

Fakt faktem, że screen pokazuje interfejs taki jak ma cod 2 ale … :hmmm:

to jest screen z tego momentu jak nad głową jadą nam czołgi ? …

Myszak ale mój screen i screen kolegi różnia się TYLKO 2 SZCZEGÓŁAMi :?

Podbiegasz do tyłu czołgu i przyczepiasz do niego ładunek wybuchowy - anti TANK (tank - czołg).

OK… ale powiedz mi którędy mam iśc pod ten czołg, bo sprawdzałem naokoło “granice” tej planszy i nie znalazłem miejsca gdzie można przejśc (podejśc) pod ten czołg. Na około jest mur, lub zasieki, a w podkopie także kończy się on zasiekami… :-x

Złączono Posta : 24.12.2006 (Nie) 9:58

:shock: Nie aktualne, sam przeszedłem bez waszej pomocy…!