Nie mogę się zalogować

Witam, gdy włączam komputer pojawia mi się opcja logowania, wpisuje poprawnie login i hasło a to nie dziala. Wchodziłem z telefonu na stronę Microsoft i zmieniłem hasło, które też nie działa na komputerze. Da się coś z tym zrobic ?

Będziesz musiał ponownie zainstalować system Windows albo przywrócić ustawienia fabryczne komputera i użyć nowego konta Microsoft

Jak zrestartować komputer do ustawień fabrycznych ? Zawsze robiłem to z ustawień windowsa

Najlepiej by było w tym układzie zrobić czystą instalację z płyty lub pendrive z usunięciem partycji (a przynajmniej ze sformatowaniem tej systemowej)
F2 i uruchom komputer z nośnika na jakim masz windowsa Sformatuj partycje na jakiej masz system : C , jeśli trzymasz pliki na innej zachowaj ją.

Czyli uruchamiam bios i co robię ? Prosiłbym aby powiedzieć jak to zrobić krok po kroku

Mam już zbootowanego pendrive, teraz czekam na pomoc bo w internecie nie mogę znaleźć jak zrobić formata bez uruchomienia windowsa

Przyszedł mi tylko jeden pomysł do głowy, odłączyłem ssdka na którym miałem system aby zainstalować na HDD i potem jak będę miał dostęp do systemu to podłączyć SSD zrobić formata i zainstalować na nim system ale jest problem bo gdy chce instalować to wyskakuje mi takie coś

Co mam zrobić ?

Jest w stanie ktoś pomóc czy nie obejdzie się bez serwisu ?

Dobra już nie potrzebuje pomocy. Zkonvertowalem dysk do gpt i zrobiłem format.