Witam mam problem, nie mogę trwale usunąć konta na fb bo kiedy wpisuje hasło do konta i kod zabezpieczający pomimo tego, że robię wszystko poprawnie wciąż wyskakuje mi to samo. Wpisać hasło i kod jeszcze raz. Co mam zrobić?
W google wpisz Facebook Delete Account i wyświetli ci link bezpośredni w podpowiedziach. Klikasz i logujesz się na konto Facebook i bierzesz potwierdzasz usuwanie.
Orientuje się ktoś, czy rzeczywiście z Messengera można korzystać
bez konta na FB? I jak to działa?
Tak działa, ale ten pełny (zamulacz), bo Lite już nie. Nie pamiętam tylko, co się tam podawało. Czy to był numer telefonu i imię z nazwiskiem…
Numer telefonu. W jaki sposób mieliby kontaktować się znajomi ze mną? Po wyszukaniu numeru telefonu?
Wczoraj miałem małą dyskusję na ten temat, więc chciałbym co nieco dowiedzieć się, jak to wygląda.
Zaraz sprawdzę dokładnie. Zainstaluję tylko tego muła.
Tu masz kilka zrzutów. Z tymże na razie nie mogę skorzystać, bo mam jeszcze aktywny proces usuwania konta FB i prosi o potwierdzenie tożsamości.
Dzięki bardzo. Czyli jest możliwa rozmowa, bez konta na FB.
Po co ty chcesz kasować konto na FB? Pozbawić się chcesz możliwości choćby kontaktu przez MSG?
Messenger działa bez konta FB.
Działa to pewnie tak jak w WhatsApp, Viber itp. Podajesz nuner telefonu, zatwierdzasz kodem z SMS.
Znajomi, jeśli mają Twoj numer z automatu powinni widzieć Cię na Messengerze.
Ok, dzięki. Używam WhatsApp i tak to właśnie wygląda.
Zatem wszystko jasne dla mnie, dzięki raz jeszcze.