Ostatnio pobrałem instalkę gry online HeroesGO, pobrałem ją z oficjalnej strony . Nie udało mi się jej zainstalować (wyskakiwał błąd NSIS) postanowiłem usunąć instalkę gry. Po usunięciu znalazła się ona w Koszu, chciałem opróznić kosz lecz “wchodząc” do kosza komputer zacinał się na 2-3minuty (W koszu była tylko instalka gry). Gdy klikałem “opróżnij kosz” wyskakiwał mi błąd że jakiś użytkownik lub aplikacja używa tego (każdy chyba wie o co chodzi) . Postanowiłem usunąć ją programem Unlocker, ładnie się odinstalowała . Lecz po jej instalacji w koszu utworzył się plik Dc262, a po otwarciu “kosza” komputer ścinał się ma 2-3minuty. Normalnie nie można było go usunąć z kosza więc użyłem Unlocker’a , po usunięciu go unlockerem stworzył się nowy plik Dc263 , i tak w kółko aż mam Dc265 , a komputer zacina się gdy otwieram kosz na 2-3minuty… Zauważyłem że prawie każdą aplikację która próbuje instalować nie mogę , wyskakują różne błędy pod koniec instalacji . Poniżej umieszczam logi
Proszę nie cytować całych postów, tym bardziej pisząc bezpośrednio pod cytowanym postem. Jeżeli musisz cytować (a w tym przypadku nie musiałeś) to cytuj selektywnie.
Proszę sobie wziąć “do serca” tę poradę a nie odpowiadać na nią w tym temacie.