Nie mogę zainstalować antywirusa


(Jack3631) #1

Witam mam problem podczas instalacji antywirusa uruchamia się instalator po chwili się wyłącza .Tak samo jest jak chce go pobrać z internetu.proszę o pomoc

logi z OTL:

Extras: http://www.wklejto.pl/134897

OTL :http://www.wklejto.pl/134900


(Acorus) #2

Przeskanuj programem Dr.WEB CureIt http://www.dobreprogramy.pl/Dr.WEB-Cure ... 12976.html

Pokaż nowe logi z OTL.


(Jack3631) #3

nie moge go pobrać przeglądarka się wyłącza .wirus blokuje


(Spandau) #4

Na początek do wykonania W okno Własne opcje skanowania / skrypt w OTL wklej:

Klikasz na Wykonaj skrypt. Zgadzasz się na restart komputera. Log z usuwania pokaż na forum.

Następnie ponownie uruchamiasz OTL klikasz raz jeszcze Skanuj i dajesz nowy log na forum Czyli dwa logi jeden z usuwania drugi z nowego skanowania po usuwaniu.


(Jack3631) #5

log z usuwania http://www.wklejto.pl/134905

z nowego skanowania:

OTL : http://www.wklejto.pl/134911

Extras: http://www.wklejto.pl/134912


(Spandau) #6

Jak wklejasz skrypt to zrób to dokładnie poczynając od dwukropka : . Proszę powtórzyć usuwanie bo nic się nie usunęło.


(Jack3631) #7

z usuwania : http://www.wklejto.pl/134928

OTL: http://www.wklejto.pl/134929

EXTRAS : http://www.wklejto.pl/134930

-- Dodane 07.10.2012 (N) 22:40 --

pomoże ktoś ?


(Spandau) #8

Proszę ręcznie usunąć z dysku folder C:\ _OTL

Następnie spróbuj pobrać i jak się uda wykonaj pełny skan Malwarebytes http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebyte ... 13117.html (w trakcie instalacji nie godzisz się na okres testowy) Wykonaj pełny skan, jeśli program coś wykryje pokaż raport na forum.


(Jack3631) #9

dzięki już pomogło od razu po wprowadzeniu skryptu