Nie moge zainstalować Kasperskiego! Pomocy!

Witam! Otóż tak: mialem zainstalowanego od nowości Nortona, lecz gdy skończyła mi się licencja postanowiłem zmienić antywirusa na Kaspersky Internet Security 2010. Odinstalowałem NORTONA i te jego dodatki, na dysku niema żadnego folderu z nim związanego. No dobra, instaluje Kasperskiego lecz wyskakuje mi że jest zainstalowany NORTON…***** ( Biorę usuń i wyskakuje mi okno programów i funkcji, lecz Nortona tam niema!! I niemam pojęcia co teraz zrobić:/ Proszę o szybką odpowiedź!

Pobierz Norton removal tool, posprzątaj, następnie pobierz Ccleaner, zainstaluj, wyczyść system i rejestr, zrób restart i ponów próbę instalacji “Kacpra”.

Proponuję następujące rozwiązanie : zainstaluj jeszcze raz NORTON-a ( dlaczego ? już tłumaczę - w czasie odinstalowywania - usuwania programu na Twoim komputerze zostały ,nazwijmy to pozostałości -wpisy w rejestrze - które blokują instalację Kaspersky’ego ) następnie zainstaluj Norton Removal Tool którego znajdziesz TUTAJ - ta aplikacja służy do całkowitego usuwania - odinstalowywania produktów Symantec-a , możesz to zrobić w trybie awaryjnym … Po tej czynności przeczyść rejestr systemowy CCleaner -em ( dostępny za free w sieci ) ,restart i możesz instalować Kaspersky’ego

Wielkie dzięki! Śmiga wszystko! Jesteście wielcy! Pozdrawiam