Nie moge zainstalowac Win7 na netbooku

witam

Od wczoraj mecze się z instalacja Windows 7 na moim notebooku Nokia booklet 3g. Wcześniej miąłem zainstalowanego buntu jednak chciałem wrócić na nowo do windowsa7. Podczas instalacji instalator nie chce przejść do następnego kroku wyświetla się następujący komunikat.

http://oi42.tinypic.com/2lxvv5l.jpg chciałem się zapytać co zrobić w takim przypadku ?

jacek1982 , na forum używamy polskich znaków diakrytycznych (ą, ć, ę, ń i tak dalej). Proszę - korzystając z przycisku zmien.gif

Dodatkowo proszę zapoznać się z regulaminem, a szczególnie z fragmentem dotyczącym maksymalnych rozmiarów grafik wklejanych do posta.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Usunąć wszystkie partycje i utworzyć na nowo

zrobiłem tak ale nadal to samo

usuń wszystkie partycje z poziomu UBUNTU (program Gparted) i NIE TWÓRZ ZADNEJ PARTYCJI. Włóż płytę instalacyjną WIN 7 utwórz partycje za pomocą jego instalatora, kliknij na formatuj i zobacz czy przejdzie dalej

niestety nic to nie dalo

Ekran “gdzie chcesz zainstalować system windows?”

>>> klikamy Shift + F10 (ja klikam prawy shift, ale to chyba bez różnicy)

>>> wpisujemy diskpart

>>> wpisujemy list disk (polecenie wyświetla listę dysków), jeżeli będziesz miał tylko dysk 0 to prosty wybór, jeżeli będziesz miał więcej dysków, zwróć uwagę na oznaczenie dysku który Cię interesuje

>>> wpisujemy select disk 0 (wybieramy dysk 0, jeżeli masz więcej dysków niż jeden to patrz poprzedni punkt)

>>> wpisujemy clean

>>> exit

>>> zamykamy okno wiersza polecenia

>>> na ekranie “gdzie chcesz zainstalować system windows?” klikamy odśwież i wtedy próbujemy spartycjonować dysk