Na ryzen 5 3400g, 8 gb ram, pójdzie?
Pójdzie.
Dzięki
Nie potrafią zrobić własnej przeglądarki, a ludzie już się zesrali o system jakiś beta, który może kiedyś.
Co tak ogłupia ludzi? Ta cyferka? Jakby napisali 10.05 to nie?
Myślę, że ludzie po prostu lubią być „na czasie” i mieć najnowsze wersje czegoś co jest bardzo popularne. Tym bardziej kiedy jeszcze można mieć to tanim kosztem i za darmo.
„na czasie” to nie w systemach. Kilka miesięcy/ czasami lat żeby dojrzało.
I teraz będzie masa ludzików
-bo win 11 nie działa.
W sumie za darmo beta testerzy.
Dobrze jak z 80% tych darmowych betatesterow bierze w tym czynny udział i raportuje błędy itp. Bo może być, ze większość korzysta z tego bo mimo, ze beta to ma nowsza wersje.
Nie dobrze, mają 80% rynku i miliardy, i jeszcze ćwiczą na ludziach? I każą za to płacić.
Rozumiem delikatne poprawki. Ale to co się odwala ostatnio z Windowsem. Nie wiem, może masochiści lubią.
U mnie nic złego się nie dzieje, ale 1 program i jedna gra. Zaglądam do windy jak muszę.
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Ja mam takie info z „Przeglądu kondycji komputera” od M$:
Laptop to ASUS TUF DASH F15
Ale mi się nie śpieszy - skoro ASUS daje stery do laptopa gamingowego po pół roku od ich wprowadzania więc zanim ogarnie w tym tempie W11 to rok minie
PS. A ten W11 to wprowadza nowy DirectX i/lub WDDM… ?? Jak nie to po co mi aktualizacja z (chyba) max. aktualnego W10 (19043.1081) w lapku do gier ?
Jak zaczynają takim ekranem powitalnym to strach pomyśleć co będzie dalej…
Portalowej „Grupie Bindi” będzie bardzo ciężko obronić, uwielbić i wynieść na ołtarzyk fanbojstwa nowe dziecko giganta z Redmond LOL : )
PS
Czy Ranesh z Takumarem przepuścili komunikat przez Google Translate czy też poprosili o pomoc dumnych i profesjonalnych, ponadprzeciętnie inteligentnych użytkowników Windows 10¾ Home™?
„Świetna wiadomość, ten komputer […] jest bezpłatny.”
Bezpłatny komputer? Biorę trzy.
A na serio, to z W11 pewnie poczekam minimum pół doku od mozliwości aktualizacji, tak jak ze szczepionką, niech inni potestują.
BTW:
Silnik forum też wymaga translatora:
" This topic has been solved
Only reply here if:
- You have additional details
- The solution doesn’t work for you
If you have an unrelated issue, please start a new topic instead."
Sterowniki z W10 działają na W11. Gdyby nie działały to by nikt nie dostał W11 formie testów. Bo przecież jeszcze żaden producent nie wypuścił sterowników bezpośrednio pod W11. Jak na razie nie ma sterowników dedykowanych specjalnie dla W11 a jednak ludzie instalują W11 i wszystko działa jak trzeba.
Eee…yyy… zmieniłem zdanie o W11
Chyba że profesjonalny i poczytny oraz opiniotwórczy portal dostał w łapę od M$… niestety nie wykluczam tego bo: stery te same, WDDM i DX też a nagle niemal 10% więcej FPS w systemie co powinien się nazywać góra Windows 10.1 ??
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.